Notices

Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

SIS315 AGP 128Mb

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-08-02, 04:54 PM Thread Starter   #1
Cheesy Peas
Member

 
Cheesy Peas's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Rotherham,UK

 
SIS315 AGP 128Mb


ok, im not gonna ask how good this card is lol, but how crap is it, is it any good at all?
i can get one for 35 and seem as i have only a crappy little 2D card at the mo i was thinkin about gettin one, its got 128MB of memory, that must account for something

cheers 4 any feedback
Cheesy Peas is offline   QUOTE Thanks
Old 11-08-02, 06:52 PM   #2
Racoon
Registered



Join Date: Oct 2001

 
It's about as fast as a GeForce2 MX200 so that 128MB memory is more of a marketing gimmick than anything else. Still for 35...
Racoon is offline   QUOTE Thanks
Old 11-08-02, 06:57 PM   #3
funnyperson1
Senior Member

 
funnyperson1's Avatar 

Join Date: Jun 2001
Location: Northern VA

10 Year Badge
 
yup...its a little faster than an MX200......96mb on that card is getting wasted lol

__________________

"Strong with the fold this boy is, fold you must"-NASSoccer
its a shame you cant ban people for being ignorant fanboys....
My Heatware
[Gigabyte MA790X-UDP4][PHII 940BE][Thermalright Ultra90][2x2GB OCZ Reaper HPC][Palit HD4850][Enhance 5150GH][Windows 7,Ubuntu 12.04]
funnyperson1 is offline   QUOTE Thanks
Old 11-08-02, 07:16 PM   #4
TheFrag
Member

 
TheFrag's Avatar 

Join Date: Aug 2002

 
I am wasted.....................

anyway, It prolly may be easier to find a cheap g2mx400

__________________
"Important Note: Do not submerge the Game Boy Advance or pour water on it directly."
.................................................. .......................................... -Nintendo.com Customer Support
TheFrag is offline   QUOTE Thanks
Old 11-08-02, 07:46 PM   #5
Anaxagoras1986
Member



Join Date: Oct 2002

 
Dont you think it would be best to just go with an R8500. Those things are so cheap and offer great performance. I know it is alot more than that SIS thing but it would prob be worth the extra.
Anaxagoras1986 is offline   QUOTE Thanks
Old 11-08-02, 07:53 PM   #6
skahtul
Member

 
skahtul's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: SLC

 
Performance is always important, but don't forget to see what technologies it supports also. (DX8) I imagine it isn't much.
skahtul is offline   QUOTE Thanks
Old 11-11-02, 03:58 AM Thread Starter   #7
Cheesy Peas
Member

 
Cheesy Peas's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Rotherham,UK

 
how much is a cheap radeon8500? I live in UK also

cheers
Cheesy Peas is offline   QUOTE Thanks
Old 11-11-02, 04:04 AM   #8
stenchhunt
Member



Join Date: Oct 2001
Location: Herts, SE, England

 
is it for your rig in the sig?

whats your budget?

I have been looking at loads of cards and am in UK so might be able to give you a few pointers, also what do you intend using it for i.e what games, apps etc
stenchhunt is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?