Notices

Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

Annoying Problem...

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-15-02, 06:36 PM Thread Starter   #1
Lazlo Panaflex
Member

 
Lazlo Panaflex's Avatar 

Join Date: Aug 2002
Location: Mean Streets Of Orange County CA

 
Unhappy Annoying Problem...


Whenever i play unreal tournament/and any other fps i always get like screen movement...Im not sure how to explain it it just feels likes theres rips in the screen. Its not slowing the game down its just not smooth. So ill be playing unreal tournament 2003 and ill take a quick look to my left and it will just be kind of choppy. Is there an option in the detonator drivers to fix this? Should i turn anistrophic filtering on or something?
Lazlo Panaflex is offline   QUOTE Thanks
Old 11-15-02, 06:49 PM   #2
xbiker321
Member

 
xbiker321's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Kingman, KS

10 Year Badge
 
I cant help you but i think i know what you're talking about. When I play Medal of Honor and turn while looking at a close object, i.e. a wall, door, the screen tends to distort, flash, the wall. I will try to get a picture in a few minutes.

__________________

- Gaming Rig CM690


. ASUS P8P67 Deluxe .
. 2500k @ 4.7ghz .
. Crucial C300 128gb .
. Xonar Essence STX .
. 8gb Patriot DDR3 .
. MSI PE GTX 680 2gb .
. XFX 850W BE psu .
xbiker321 is offline   QUOTE Thanks
Old 11-15-02, 07:35 PM   #3
xbiker321
Member

 
xbiker321's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Kingman, KS

10 Year Badge
 
I tried to take a picture but the screen does its little flickering to fast. I did notice the v. 30.82 drives cause less flickering than the 40+ ones. So if you are using one of the 40+ detonators you should uninstall them and install the 30.82 drivers. Just give it a try

__________________

- Gaming Rig CM690


. ASUS P8P67 Deluxe .
. 2500k @ 4.7ghz .
. Crucial C300 128gb .
. Xonar Essence STX .
. 8gb Patriot DDR3 .
. MSI PE GTX 680 2gb .
. XFX 850W BE psu .
xbiker321 is offline   QUOTE Thanks
Old 11-15-02, 10:33 PM   #4
DaBigJ
Member



Join Date: Nov 2002

 
What you are describing sounds to me like image tearing. Image tearing is caused by a too high fps with vsync off. Try turning vsync on and see if you still have the same problem. If this fixes it then install the 40.xx drivers again because you were getting higher fps with them :P.
DaBigJ is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:11 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?