Notices

Overclockers Forums > Hardware > Memory
Memory
Forum Jump

PC2700 or 3200????

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-22-02, 10:59 PM Thread Starter   #1
TheFrag
Member

 
TheFrag's Avatar 

Join Date: Aug 2002

 
PC2700 or 3200????


I heard from another thread that pc3200 is just Overclocked pc2700. Actually, I knew this. Anyway, I am setting up a system for my friend and plan on OCing it and was wondering should i get 3200 or 2700? Would be Corsair Cas2 of course. I thought I would just check first, even though I plan on going with the 3200

__________________
"Important Note: Do not submerge the Game Boy Advance or pour water on it directly."
.................................................. .......................................... -Nintendo.com Customer Support
TheFrag is offline   QUOTE Thanks
Old 11-23-02, 12:08 AM   #2
Placid
Senior Member

 
Placid's Avatar 

Join Date: Mar 2001
Location: Connecticut

 
If you are getting corsair I would get the 3200 if I want to oc to 200+fsb.
They use different memory chips on the 3200 than the 2700.

__________________
IC7 2.53b@3.33ghz
512mb Mushkin 3200ddr
9800pro 128
Placid is offline   QUOTE Thanks
Old 11-23-02, 12:11 AM Thread Starter   #3
TheFrag
Member

 
TheFrag's Avatar 

Join Date: Aug 2002

 
k.

WOuld i be able to hit above 200 fsb with any pc2700 out there?

__________________
"Important Note: Do not submerge the Game Boy Advance or pour water on it directly."
.................................................. .......................................... -Nintendo.com Customer Support
TheFrag is offline   QUOTE Thanks
Old 11-23-02, 12:27 AM   #4
Placid
Senior Member

 
Placid's Avatar 

Join Date: Mar 2001
Location: Connecticut

 
Not for certain at cas 2-2-2.
2.5-3-3 probably yes but no guarantee.

__________________
IC7 2.53b@3.33ghz
512mb Mushkin 3200ddr
9800pro 128
Placid is offline   QUOTE Thanks
Old 11-23-02, 09:09 AM   #5
drewthomas14
Member

 
drewthomas14's Avatar 

Join Date: Aug 2002
Location: Fort Wayne, IN

 
http://www.memorylabs.net/win51pcddrce1.html this ram uses the same chips as corsair pc3200 ,so it should be fairly good and its cheap.
drewthomas14 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Memory
Memory
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 08:41 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?