Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Activation of XP

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 01-27-03, 12:32 PM Thread Starter   #1
Molybdym
Member

 
Molybdym's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: Carrboro, NC

 
Activation of XP


I honestly have a copy of XP Pro. Dad bought it for me on one of his gov't spending trips to Redmond. So I've reinstalled it like 3 or 4 times, and I just went with a clean install and it said I've activated it too many times? WHAT!!

For once in my life I actually have the OS legaly! What am I to do? if this has been posted before please lead me to a link?
Molybdym is offline   QUOTE Thanks
Old 01-27-03, 12:46 PM   #2
weasel
Member

 
weasel's Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: Springhill, La

 
Just punch the button that say's to activate by telephone. It will go to a page and have a installation ID number, along with the # to call. They'll ask a couple questions, you give them the nuber off your screen, then they'll read you back a number to type in.
I have actually got a computer animated response before, basically the same thing.

__________________
Folding for team 32 / My heatware
weasel is offline   QUOTE Thanks
Old 01-27-03, 03:36 PM   #3
nemisys
Member

 
nemisys's Avatar 

Join Date: Dec 2002
Location: Pennsylvania

 
Once you get the new activation completed, check out this article:
http://www.activewin.com/winxp/tips/basic/7.shtml in order to avoid the problem next time (and there is always a next time).
nemisys is offline   QUOTE Thanks
Old 01-27-03, 03:39 PM   #4
flounder43
Senior Lawyer-clocker

 
flounder43's Avatar 

Join Date: Sep 2001
Location: Minneapolis

 
It is super simple, and fast, to do on the telephone. I was pleasantly surprised.
flounder43 is offline   QUOTE Thanks
Old 01-27-03, 04:08 PM Thread Starter   #5
Molybdym
Member

 
Molybdym's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: Carrboro, NC

 
here I am stuck in the internet, I have forgotten the wonderful tele, thanks for the info and the links
Molybdym is offline   QUOTE Thanks
Old 01-29-03, 09:51 PM   #6
FarEast
Most Generous Member

 
FarEast's Avatar 

Join Date: Apr 2002
Location: J@pan

 
Also If you tell themn that the system is a testbed they will do something to your details that allows the activation key to be used over and over again...aslong as you use the same details!

I'm taking the MSCE in XP professional and it recomends to do at least 5-6 installs! LOL
FarEast is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?