Notices

Overclockers Forums > Hardware > Cooling > Water Cooling
Water Cooling Discussion devoted to blocks, pumps, radiators, reservoirs, tubing, and everything else to get you running smooth on a water loop
Forum Jump

Clamp for the EvO

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-25-03, 08:02 AM Thread Starter   #1
dpapag
Member

 
dpapag's Avatar 

Join Date: Aug 2002
Location: Southern USA

 
Clamp for the EvO


Will this clamp at: http://dtekcustoms.safeshopper.com/18/6.htm?92 fit on this Evo waterblock at: http://www.logiccooling.com/Merchant...ategory_Code=W ???

My mobo doesn't have any holes and I'm not going to drill through it.

__________________
EVGA 680i 122-CK-NF68-A1 | Core 2 Quad Q6600 Kentsfield | TRUE 120 | 4 GB CORSAIR Dominator 1066Mhz
CMXAF1 Ram fan | Two GTX 260 Sonic 216SP in SLI mode | Antec 900 case | Antec HGC900 PSU
SyncMaster 216BW Monitor | Lite-On IHAS124-04 DVD | Seagate Barracuda 1TB HD
dpapag is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-03, 08:07 AM   #2
NeoMoses
Member



Join Date: Jul 2001
Location: At the keyboard right now.

 
YGPM. The DTek clip will not work on the Evo because of the center inlet barb. Not meaning to insult your intelligence, but are you sure your board doesn't have any holes? They may be covered up by a heatsink. Here's a picture of the A7V333 from newegg's website, and it shows the 4 mounting holes on this board. I've circled them in yellow to make them more visible.

I'll get started drawing up a socket hold down clamp for the Evo, just in case.


__________________

Abit NF7 w/ Mobile Barton 2500+

My Heatware
NeoMoses is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-03, 08:07 AM   #3
slater3333uk
Member

 
slater3333uk's Avatar 

Join Date: Dec 2002
Location: Suffolk, UK

 
no it will not fit that block has barbs in the centre witch would be in the way of the nylon screw
slater3333uk is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-03, 08:09 AM Thread Starter   #4
dpapag
Member

 
dpapag's Avatar 

Join Date: Aug 2002
Location: Southern USA

 
Nope, no holes . My A7V333 is a version 1.04

__________________
EVGA 680i 122-CK-NF68-A1 | Core 2 Quad Q6600 Kentsfield | TRUE 120 | 4 GB CORSAIR Dominator 1066Mhz
CMXAF1 Ram fan | Two GTX 260 Sonic 216SP in SLI mode | Antec 900 case | Antec HGC900 PSU
SyncMaster 216BW Monitor | Lite-On IHAS124-04 DVD | Seagate Barracuda 1TB HD
dpapag is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-03, 11:07 AM   #5
[EG]~NaTz~
Member



Join Date: Mar 2002
Location: pittsburgh pa

 
wow thats a bummer, when i order a board i make sure that it has those perty mounting holes...
[EG]~NaTz~ is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Cooling > Water Cooling
Water Cooling Discussion devoted to blocks, pumps, radiators, reservoirs, tubing, and everything else to get you running smooth on a water loop
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?