Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Unlocking-xoxide Product

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 05-05-03, 03:42 PM Thread Starter   #1
AMD FanBoy
Disabled



Join Date: May 2003

 
Unlocking-xoxide Product


Well I trust www.xoxide.com much but im not sure if this product for unlocking the multiplier works. I am sure it does but i just want to make sure since I haven't really heard about it.

http://www.xoxide.com/cputracetape.html

Last edited by AMD FanBoy; 05-05-03 at 03:48 PM.
AMD FanBoy is offline   QUOTE Thanks
Old 05-05-03, 04:29 PM   #2
PLtNmHeLiX
Member

 
PLtNmHeLiX's Avatar 

Join Date: Mar 2001
Location: Queens, nYc baby!

 
me neither, would love to read some reviews/user inputs about this
PLtNmHeLiX is offline   QUOTE Thanks
Old 05-05-03, 04:37 PM   #3
Fever


 
Fever's Avatar 

Join Date: Sep 2002
Location: Montreal, Canada

10 Year Badge
 
I don't know if it works well, but I use this and it works great.

__________________
i7 3930K
Big Bang XPower II
4X Reference 290X
16GB @ 2133 MHz
Antec 1300W HCP Platinum
Corsair H100 P/P
Corsair Obsidian 900D

Folding User Stats

Fold for Team 32, fold for the cure.
Fever is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 05-05-03, 04:39 PM   #4
Cheesy Peas
Member

 
Cheesy Peas's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Rotherham,UK

 
looks pretty simple and effective to me. And its easy to undo if you ever want to sell it on.
Its a bit expensive though, not insane but you can do it yourself cheaper, its just getting the nack to do it.
Cheesy Peas is offline   QUOTE Thanks
Old 05-05-03, 05:05 PM Thread Starter   #5
AMD FanBoy
Disabled



Join Date: May 2003

 
Well its only 8 dollars more than other kits and its only like 3 steps...take hs off...apply thermal tape...put hs back on

plus it would be the first time for me unlocking and this seems pretty easy

also considering its out of stock at the site...
AMD FanBoy is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?