Notices

Overclockers Forums > Software > Games
Games Tips and general discussion
Forum Jump

unreal tournament 2k3

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-15-03, 11:39 AM Thread Starter   #1
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
unreal tournament 2k3


I just installed unreal but whenever i launch it i get that error report. It wont go in safe mode either....?

Abit TH7-II
P4 1.8 northwood
512mb rambus pc800
128mb radeon 9000
Win XP Pro

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 12:12 PM   #2
rugbyroy
Member

 
rugbyroy's Avatar 

Join Date: Apr 2003
Location: ramadi, iraq

 
maybe reinstall your vid card drivers?
rugbyroy is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 01:12 PM Thread Starter   #3
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by rugbyroy
maybe reinstall your vid card drivers?
Nope doesnt work, I just d/l the newest XP drivers from ati site and I d/l directx 9.0a and its still doing this.


__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 01:23 PM   #4
BigJk-47
Member



Join Date: Apr 2002
Location: NY

10 Year Badge
 
Nice start button

Maybe you should kill all that stuff running in the background ??

Your systray has some junk in it.

__________________
Heatware:Heat
BigJk-47 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 01:30 PM   #5
CChaos
Member



Join Date: Aug 2002

 
Do you have the latest patch?

__________________
LILI: P4 2.8C@3.4Ghz (243x14 1.575v) | Zalman CNPS7000-Cu | Abit IS7-E | 2x512Mb Corsair XMS PC3200 | Sapphire Radeon Atlantis 9700 Pro | Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB HD | Antec True430 | Lian-Li PC-65b
CChaos is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 02:16 PM Thread Starter   #6
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
latest patch? I just installed it. I wasn't aware that there was one. Ill try to find it but do you have a link?

-Also, I only have 3 things running in the background, AIM, MSN, and a no popups application (the thing with the red X) that uses almost no resources. Its not related to that.

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 02:16 PM Thread Starter   #7
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by BigJk-47
Nice start button
lol

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 02:24 PM Thread Starter   #8
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
i just updated to the latest patch, doesnt do anything.

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-03, 02:25 PM   #9
Wicked Klown
Hard Ass Southern Boy Senior

 
Wicked Klown's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Sheboygan, Wisconsin

10 Year Badge
 
You can get the 2225 pacth here.

__________________
Media Server | Norco RPC-470 | GIGABYTE GA-890XA-UD3 | Phenom II X4 925 Deneb | 8gigs G.SKILL Ripjaws PC3 10666 | 64gig Crucial M4 | x2 2TB Samsung F3 | x2 1TB Samsung F1 | x1 2TB Samsung F4 | 500gigs Seagate 7200.10 | Sapphire HD4830 HDMI | Corsair 650hx

HEAT

"Never surrender. You're too much of a hardass to die on everyone." - Voodoo Rufus
Wicked Klown is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 09:19 PM   #10
chilly charlie
Member

 
chilly charlie's Avatar 

Join Date: May 2003
Location: ontario

 
could it be that you have a bad install....try uninstalling it and reinstalling..... only other thing is like a few have said already.....video drivers conflict

__________________

INTEL I5 2500K @4.3 GHZ
P67A-UD3-B3 GIGABYTE MB
16 GB G.SKILL RIPJAW 1600MHZ RAM
240 CORSAIR SSD drive
SAPHIRE 6970 ATI RADEON
3 x 2TB WD BLACK EDITION
Corsair H60 watercool
coolermaster 932 full case
LG Blue ray 10x burner

chilly charlie is offline   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 09:22 PM   #11
sman789
Registered



Join Date: Jul 2003

 
is it a legit copy "Bought"?
sman789 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 09:36 PM   #12
Gravity Man
Member

 
Gravity Man's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Edina, MN

 
Set everything to stock speeds and see if it improves.
Gravity Man is offline   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 09:52 PM Thread Starter   #13
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
Yes its legit, i lowered my fsb and am only running at 1.9ghz now. Nothing seemed to work. The only thing I can do to get it working is to install the patch everytime i reboot my pc, then load safe mode, close it then open it normally. It works about 60% of the time

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 09:59 PM   #14
Oni
Oni-ni-Kanabō
Ninja Hippo eater Moderator

 
Oni's Avatar 

Join Date: Apr 2001
Location: St. Catharines, Ontario Canada

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Jimingle10
Yes its legit, i lowered my fsb and am only running at 1.9ghz now.
But that's still not stock, according to your sig.

__________________
Mama, put my guns in the ground. I can't shoot them anymore.

On Indefinite Hiatus

Asus P6T SE
Intel i7 930 @ Stock
12GB Corsair DDR3 9-9-9-24
XFX Radeon 5830 @ Stock
Corsair 750 Watt PSU

Oni is offline   QUOTE Thanks
Old 07-17-03, 10:24 PM Thread Starter   #15
Jimingle10

 
Jimingle10's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: New Hampshire

10 Year Badge
 
ive tried it at stock and it made no difference so i bumped it up 10 fsb or so

__________________


Build in progress...

i7-4770k
Asus Sabertooth Z87
Corsair H50 WC

Jimingle10 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Games
Games Tips and general discussion
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 09:41 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?