Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

How do I join?

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-18-03, 05:24 AM Thread Starter   #1
unclesasamon
Registered



Join Date: Jul 2003

 
Smile How do I join?


Hey all,

I got a new computer and am going to use my other computer for the folding@home project. It looks interesting and it's for a good cause. I was wondering, how do I join your team (32)? Do I just put 32 the dialog box for team name or do I have to do something else.
unclesasamon is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 05:37 AM   #2
Bigdogbmx
Member

 
Bigdogbmx's Avatar 

Join Date: May 2003
Location: England-Leeds

 
Thats all there is to it. Just put 32 as team# and your off.
Bigdogbmx is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 08:56 AM   #3
NiTrO bOiE
Member

 
NiTrO bOiE's Avatar 

Join Date: Dec 2002
Location: Charlotte, NC

 
Welcome to the team.

__________________
CPU: AMD 64 3000+ DTR @ 2750
MB:
DFI Lanparty UT 250GB

Memory: 2x 1GB G.Skill PC3200

Video:
Radeon X800XT-PE w/ Maze 4 GPU

Hard Drives:
36GB Raptor (Main) 160GB Hitachi (Storage)

Optical Storage:
44x CD, 8x DVD-RW

Sound:
Audigy 2 ZS
Case & Power: Black Chieftec FT w/ Window, Antec TP 430
Watercooled WW, Pro Core (2) 120mm Deltas, Hydor L20
Windows XP Professional x64 Edition
NiTrO bOiE is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 09:00 AM   #4
Cjwinnit
B&

 
Cjwinnit's Avatar 

Join Date: Jan 2003
Location: France

10 Year Badge
 
Yep, just put "32" at the team number option. You also need to buy two Athlon MP chips (j/k).


Welcome To The Team!

__________________
-= Maths Ninja =-

Official Modding Xaser III thread resurrecter.

"LIES! THE ONLY THING MORE AWESOME sounding THEN SEVERAL DELTAS AT 60+DB IS THE SCREAMING OF MERE MORTALS AS THEY GET TOO CLOSE!"
-freakdiablo
Cjwinnit is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 11:23 AM   #5
Wedo
Senior Kitty Power!

 
Wedo's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Lost Angeles

 
Welcome to the team. Did you get everything set up ok? If you have any questions, feel free to ask.

Wedo

__________________
~ Folding for Sharon, Joy, Kathy, Cathy, Nancy, Peanut, and so many others ~[/size]
Wedo is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 12:25 PM   #6
XeRoFuN
Mr. Nerdlogic

 
XeRoFuN's Avatar 

Join Date: Jun 2003
Location: CA

 
Quote:
Originally posted by Wedo
Welcome to the team. Did you get everything set up ok? If you have any questions, feel free to ask.

Wedo
I have a question. Is it better to run one client at a time per machine? Because I'm running 4 on one machine...but I'm not sure if that's slowing the others down.

__________________
I <3 nerdlogic
XeRoFuN is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 12:35 PM   #7
Bigdogbmx
Member

 
Bigdogbmx's Avatar 

Join Date: May 2003
Location: England-Leeds

 
I think that will slow the others down, Id use one at a time at 100% if I were you with minimum other applications going at the sime time.
Bigdogbmx is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 12:40 PM   #8
XeRoFuN
Mr. Nerdlogic

 
XeRoFuN's Avatar 

Join Date: Jun 2003
Location: CA

 
OK...darn. Is it ok just to kill the others right now (without letting them finish; they're still like 3 days away to completion)? Thanks for the help, Bigdogbmx.

__________________
I <3 nerdlogic
XeRoFuN is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 12:57 PM   #9
Mike2002
Registered



Join Date: Apr 2003

 
I would wait unitl the three finished and get credit for them and then start going with only one Client if they are only 3 days away from completion. It could get you around 90 points. Thant's my opinion, I'm sure others will have some other also.
Mike2002 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 02:11 PM   #10
Ray44420
Member

 
Ray44420's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: OH

 
Running more than one client does tend to reduce overall efficiency. However, it is nice to have another client ready to go in case the servers go down. This way you can simply start another client and work on a unit instead of sitting idle.

__________________
Folding Specs:
Full Time AMD Phenom II x4 955@3400mhz
Asus M4A77TD
Nvidia GeForce 9600GT@750mhz
Folding User Stats
Ray44420 is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 07-18-03, 03:24 PM   #11
altec
polka dot ninja

 
altec's Avatar 

Join Date: Dec 2002
Location: Doylestown, PA

 
Welcome to the team....

__________________
The rig was destroyed by a scissor-happy maniac with a grudge

:argue: :bang head
altec is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?