Notices

Overclockers Forums > Hardware > Memory
Memory
Forum Jump

Please Help!

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 09-10-03, 12:16 AM Thread Starter   #1
CeltyMcBagpipes
Registered



Join Date: Dec 2001

 
Please Help!


Ok, I have a P4 3.2ghz 800mhz Ht, MSI-NEO 2 FSIR, and 512mb of Corsair DDR400 Twinx 3200LL, I went into the bios to change the dynamic overclock preference to General, after reboot, all I get now is the computer locking up when it boots windows or some times when on first start, I don't even get a post just the endless intilaizing of the floppy. I cleared the cmos and restarted, loaded default bios settings, and it booted no prob, so I restarted but then locks up on windows booting, only way to get it to boot is if I reset the cmos and boot. Also thing to note is after the cmos reset, and I boot then restart the dram timings changed. Memory damaged? Motherboard damaged? Cpu?
CeltyMcBagpipes is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Memory
Memory
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?