Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Deos anyone know.

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 05-17-01, 12:01 AM Thread Starter   #1
fedcrom
New Member



Join Date: May 2001

 
Deos anyone know.


Im very new at this overclocking thing. I need to find out how to overclock my AMD k6 300 mgz processor. deos anyone know how to do this???
fedcrom is offline   QUOTE Thanks
Old 05-17-01, 12:05 AM   #2
El Asso Wipo
New Member



Join Date: May 2001

 
Read your motherboard manual. It should tell you how to setup your jumpers to obtain higher bus speeds, cpu multipliers, and voltage tweaks.
El Asso Wipo is offline   QUOTE Thanks
Old 05-17-01, 12:14 AM   #3
TT120
Senior Member

 
TT120's Avatar 

Join Date: Mar 2001
Location: Sacramento, CA.

 
You might want to remove the link to your site. Only the seniors are allowed to have links like that in their siggy. Not getting on your case, just letting you know

__________________
I know there is money in computers, I put it there.
TT120 is offline   QUOTE Thanks
Old 05-17-01, 12:32 AM   #4
proze
Senior Member

 
proze's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Pretoria, RSA

 
have a look at the cpu database on the main page for your chip, and see how high people have gotten it there.

read the newbie oc'ing guides on the main page. it's not a complicated process, but your motherboard is going to have to support the necessary features. also read your motherboard manual thoroughly to find the necessaries.

if you have more questions about the finer details, then post again and people will be glad to help you.

good luck!

__________________
Athlon XP1700+ (133*11), Gigabyte GA-7VAX, 256MB Samsung PC2700 at 166Mhz, MTS Glaciator, Powercolor Radeon 8500 64MB, SBLive! Value, onboard Realtek 10/100 NIC.

Duron 600@1102, Voltage-Modded A7V, 256MB at 142mhz CAS2, MTS Glaciator II, 64MB Gainward GF2 Pro, Maestro II PCI, CNET 10/100 NIC.

PLUS more experience than your grandmother.
Bow to me, for I AM ROOT!
proze is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?