Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

My New Athlon 1.53GHz Computer Coming Tomorrow

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-08-01, 09:54 PM Thread Starter   #1
AtomicGuY
Member



Join Date: Apr 2001

 
My New Athlon 1.53GHz Computer Coming Tomorrow


I'm getting yet another new computer tomorrow. This time, it's going to be for gaming. The computer is certified and warrentied to be clocked at 1533MHz with defualt voltage. I'm paying $4000 Candian before tax, thats just under $2900 American. Behind my new metal panel will be,

AMD Athlon 1.40Ghz Processor (266) OCed @ 1.53GHz with Thermalright SK-6 HSF
Abit KT7A-RAID Mother Board
Micron 512MB PC133CL2 Ram
ASUS V8200 Deluxe GeForce3
Creative Sound Blaster Live! Platinum 5.1
Duel Maxtor 60GB 7200RPM Hard Drives in RAID = 120GB
Toshiba 16X/40X DVD-Rom Drive
Yamaha 20X/10X/40X CDRW-Rom Drive
Realtek 10/100 (NIC) Ethernet Card
ViewSonic G90f Flat Screen 19" Monitor (1600x1280 Resolution)
Microsoft Internet Keyboard and Microsoft Wheel Mouse Optical
White 17" Tower Case with 430W Enermax Power Supply
Floppy Drive, Cables, Windows2K

Please leave your comments and suggestions below. Man, I can't wait for tomorrow.
AtomicGuY is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 10:09 PM   #2
Ferg
Member



Join Date: Dec 2000

 
Atomic Guy I would like to know where you get all of the money for these systems. I mean this is your third system you have talked about in the last month. I believe you had an Abit KG7 and already had an Abit KT7A as well. Are you rich or are you just full of S**t.
Ferg is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 10:26 PM Thread Starter   #3
AtomicGuY
Member



Join Date: Apr 2001

 
No, I just sold my 1.67Ghz system but I still got my 1.84GHz Athlon system. I use it for rendering and for my server too. dude, I've been saving cash for almost 2 years now.
AtomicGuY is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 10:29 PM   #4
Me
Guest




 
I could buy all the parts you listed for about 1200 bucks
  QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 10:36 PM   #5
Wahoogie
Member

 
Wahoogie's Avatar 

Join Date: Jun 2001
Location: Marietta, GA, USA

 
no you couldn't =p

Flat screen moniters are expensive....a 19" flatscreen would be about 400-600 minimum I think...thats just the moniter
Wahoogie is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 10:42 PM Thread Starter   #6
AtomicGuY
Member



Join Date: Apr 2001

 
Hey Me,

Do you work for the Mob? Just Wonderin...
AtomicGuY is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 11:36 PM   #7
TranceBear
Big Daddy Bear Senior

 
TranceBear's Avatar 

Join Date: May 2001
Location: Denver, CO

10 Year Badge
 
Guys you are just feeding him, let him starve.

__________________
AMD 9950BE Phenom 3.5ghz 1.47v 250x14 CPU For Sale
Coolermaster V-8 41c Idle-51c Load
Asus M3A79-T Deluxe 790FX/SB750
G-Skill 2x2gb DDR2-800 5-5-5-15-24
2x74gb Raptors-2x750gb WD Raid-0
Antec 1200 Case/ Antec 1000 Watt P/S
What's Fragging? I Don't Play Games
It's About Bragging Right's, Right?
My Heatware 100% since 2002
TranceBear is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-01, 11:44 PM   #8
krakerman
Member



Join Date: Feb 2001

 
if you read some of atomicguy's other posts you'll see he is full of s*** (i find the one about the 1.8whateverghz tbird cooled by a bazillion little fans and a dragon orb hilarious). sure, this system may be real, but all he is doing is bragging about and waving it in people's faces. oh well. and yeah i could get those parts for well under what he 'paid' too.
krakerman is offline   QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 11:10 AM   #9
el
Guest




 
did you buy the system or build it? It sounds like a sweet computer but lots of cash! 3000bucks but if you got a nice monitor I can see the price being not too bad. comes with os too correct?
  QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 11:20 AM   #10
Me
Guest




 
Without the monitor i vould stilll build it for 1200 bucks, i already got a 19"monitor
  QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 12:41 PM   #11
toomnymods
Member

 
toomnymods's Avatar 

Join Date: May 2001
Location: Arlington, Tx

 
And on another thought why would you wanna pair a 266 fsb processor with a 200fsb motherboard.. I wouldve just bought a 1ghz 200fsb and overclocked the **** outta it.. probably wouldve saved you 150 bucks also
toomnymods is offline   QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 05:07 PM   #12
DoDFAMW4
Registered

 
DoDFAMW4's Avatar 

Join Date: Jul 2001

 
why didnt you get DDR ram?
DoDFAMW4 is offline   QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 08:59 PM   #13
Paul -The Mad Hatter
Member

 
Paul -The Mad Hatter's Avatar 

Join Date: Apr 2001
Location: santacruz county, ca

 
Quote:
DoDFAMW4 (Jul 09, 2001 05:07 p.m.):
why didnt you get DDR ram?
yeah good question, you went all out on everything else.

good luck and happy gaming
Paul -The Mad Hatter is offline   QUOTE Thanks
Old 07-09-01, 10:04 PM   #14
peewee
Member



Join Date: Apr 2001

 
Quote:
krakerman (Jul 08, 2001 11:44 p.m.):
if you read some of atomicguy's other posts you'll see he is full of s*** (i find the one about the 1.8whateverghz tbird cooled by a bazillion little fans and a dragon orb hilarious). sure, this system may be real, but all he is doing is bragging about and waving it in people's faces. oh well. and yeah i could get those parts for well under what he 'paid' too.
this is the work of a young kids mind..... a 17 year old gettting these kind of systems, says in his signature he has 420gigs of hd space... and 2 gig of ddr.. not bad for a lil one..
peewee is offline   QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 11:34 AM Thread Starter   #15
AtomicGuY
Member



Join Date: Apr 2001

 
The reason for not going with DDR was that I am an Abit only type person and seeing as such that they dont have the KG7-R into full production in Canada yet, so I will just stick with the KT7A-R and plus I've seen only 10% performance difference. I own both boards and have done many comparisons. What a ripoff eh. All this hype and only 10%. Thank god, I got my other ddr ram for free, wouldnt have been worth a cent to me!
Me, I'm waiting for DDR PC2700 dimms which will come out in summer next year! And the price will have completly dropped to the same price as SD.
I mean, AMD is going one step further with a 333MHz BUS and the thoroughbred processor.
AtomicGuY is offline   QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 02:31 PM   #16
el
Guest




 
you haven't seen Rugby's benches have you? he was getting 3/4 of tthe P4's memory scores at 170fsb adn 1/5 divider on his epox. see teh frontpage for details.
  QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 02:44 PM Thread Starter   #17
AtomicGuY
Member



Join Date: Apr 2001

 
damn, thats pretty good
AtomicGuY is offline   QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 03:17 PM   #18
phiber
Senior Member



Join Date: Mar 2001
Location: Queens, NY

 
well all i can say is you are f'in rich but i am saving up for my dual Palamino 1.4 Ghz overclocked to hell and a Geforce 3 or radeon 2
phiber is offline   QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 05:08 PM   #19
Me
Guest




 
Maybe atomic guy is a millionare lol. Or is just a spoilied brat lol
  QUOTE Thanks
Old 07-11-01, 05:44 PM   #20
Rob Cork
Senior Member

 
Rob Cork's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Woodcote, UK

 
Quote:
toomnymods (Jul 09, 2001 12:41 p.m.):
And on another thought why would you wanna pair a 266 fsb processor with a 200fsb motherboard.. I wouldve just bought a 1ghz 200fsb and overclocked the **** outta it.. probably wouldve saved you 150 bucks also
The KT7a-RAID is a 133MHz (266 if you prefer) fsb board - think you're getting confused with the KT7-RAID. AtomicGuy, if it is for real (which I don't doubt), it sounds like one gorgeous system. I know some guys at college with systems like that - they just have more money than sense. Some people do

__________________
Rob
Avatar by me :D

Please look at my site... :(

Tbird 1400@1680, 2.11V KG7-RAID
Watercooled, cpu temp under load 20C above ambient

"True wisdom lies in knowing that you know nothing"
Rob Cork is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:20 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?