Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

How do you overclock a 700 t-bird

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-19-01, 04:26 PM Thread Starter   #1
Cerial_Killer
Registered



Join Date: Jul 2001

 
How do you overclock a 700 t-bird


how do you overclock a 700 t-bird with a motherboard that auto detects voltage. the motherboard is a gigabyte ga7-zx. I cant find anything in the bios that talks about a multiplier or bus speed.
Cerial_Killer is offline   QUOTE Thanks
Old 07-19-01, 05:12 PM   #2
JML
Senior Member

 
JML's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: New Jersey

10 Year Badge
 
Do you have the manual to your motherboard? FSB selections may be on the board itself
JML is offline   QUOTE Thanks
Old 07-19-01, 08:06 PM   #3
merlins_wraith
Member

 
merlins_wraith's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: VA

 
A couple of suggestions here:

1) What is your setup ... you kind of mobo do you have etc.

2) Check at the front page they have some good resources for you
merlins_wraith is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?