Notices

Overclockers Forums > Hardware > Power Supplies and Electronic Devices
Power Supplies and Electronic Devices
Forum Jump

Antec TrueBlue 480 Fans Stop Working!

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 01-28-04, 01:32 PM Thread Starter   #1
ZiggyMacD
New Member



Join Date: Jan 2004

 
Unhappy Antec TrueBlue 480 CoolingFans Die!


Recently the fans in my Antec 480 stopped working. As well the fan only connectors went dead. I RMA'd the unit for a replacement. The PS was only 9 months old. I contacted Antec and of course they said this was not a common problem. However I am seeing it surface on several different forums. I can only guess that the temp. sensor failed. The unit ran perfectly except got a little warm over time. The replacement unit has improved black molex connectors and a couple of those new hard drive connectors. I wonder if Antec has upgraded the temp. sensor as well. This experience was a bit of a dissapointment considering what I paid for the unit. The Enermax on my second computer is still running perfectly after at least 2 years of steady use.

Any thoughts or comments?
ZiggyMacD is offline   QUOTE Thanks
Old 02-01-04, 03:25 PM   #2
axhed
Member

 
axhed's Avatar 

Join Date: Feb 2003
Location: cleveland

 
holy crap..... i was just browsing the forum to see if anyone had replaced the fans in the trueblue 480 and what kind of luck they had... i'm planning on using 49cfm fans (panaflo and ys tech) to replace the ones in there now. the article on the front page said to connect it right off a 12v rail, not the fan connector, so they run at full speed. i'll definitely be doing this soon.

__________________
blue light special (under construction): viperjohn x800xtpe (621/601,) nf7s v2, xpM2600+ @ 2500 [1.80Vcore], slk800, 2x1GB XMS pc3200, liteon 48/24/48, maddog 8x dvdr, wd 120GB, 80GB, trublu480w (modded w/two 49cfm in/out fans), audigy2 zs, klipsch promedia ultra 5.1, 24" WS LCD @ 1920x1200 [15/19 blue leds installed]
05 = 6823; 03 = 13075; 01 = 17805 (6xAA 16xAF [22K w/o])
RETIRED BUILDS:
bro's pc: a7n8x (2.0, 1007), xpm2200+ @ 200x11, Tt silentboost, 2x256MB xms pc3200, 9800p.

sis's pc: a7n8x (1.04, 1007), xp2400+ @ 200x10, Tt silentboost, 512MB pny pc3200, mx420 pci, tdk 40x12x40b, wd 80GB
axhed is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Power Supplies and Electronic Devices
Power Supplies and Electronic Devices
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?