Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

New to XP2400+ Oc'ing

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-13-04, 02:53 PM Thread Starter   #1
s8nlovesme
New Member



Join Date: Feb 2004

 
New to XP2400+ Oc'ing


Hi all, I recently decided to start oc'ing my year old athlon xp2400+. This was unlocked from the factory. This is how ive oc'd so far.

Athlon Xp2400+ 16.0 x 140/35 = 2.24mhz 5% OC
Asus A7VXXX-333 Mobo w/ asus probe temp monitor
2 sticks of 256mb pc2700 ddr, 1 stick 512 pc2700 ddr (no name)
2-3-3-6
geforce ti200 oc'd to 205/433
I do not see a way on my mb to change dividers for pci/agp.

My vcore is set to auto (1.65)
I run Sisoft cpu burn-in 500 times and get the following temps
cpu- 43C
mobo-22C , I have a heatsink/fan on cpu, 2 80mm intake fans and 2 80mm exhaust fans.
All temps taken from asus probe, and it appears that my vcore changes to 1.71
This is where i am so far, I would like any advice or comments on my current setup, or things you think i should do differently. Thank You.
s8nlovesme is offline   QUOTE Thanks
Old 02-13-04, 02:59 PM   #2
Steven4563
Member

 
Steven4563's Avatar 

Join Date: Feb 2003
Location: Northants England

 
lower that multiplier to 13 and up that fsb to 166 be much faster

__________________
AMD Athlon 64 3200+ Winchester @ 250x10 = 2.5ghz 1.55V Cooled By XP-120 & YS-TECH FD1238 Fan
MSI K8N Neo2 Platinum Edition
Corsair XMS TwinX 1Gig 2x512Meg PC4400 Ram @ 416Mhz 2,2,2,6 1T
Hercules 3D Prophet 9700NP 128Meg ( Bios Flashed To 9700Pro With VGA Sliencer )
480Gig Hard Drive Space
MSI 16x DVD Drive
Artec 52x CD-RW Drive
Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS
Antec PlusView 1000AMG Metallic Gray Case
Antec TruePower 550watt PSU ( New Version )
Windows XP Pro SP1
3DMark2001SE: 23014


4.9GHZ Of AMD Power For Overclockers.com Boinc Seti Team.
Steven4563 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-13-04, 03:04 PM   #3
tinus102
Registered



Join Date: Dec 2003
Location: holland

 
thats a good setting wath steven sad i have it to an it rocks only my vcore is on 1.7 and you now fsb is life
tinus102 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?