Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

:D new folding beast.

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-23-04, 11:01 PM Thread Starter   #1
new_novice
Member



Join Date: May 2002
Location: san jose, CA

 
:D new folding beast.


well after much waiting, my dual Opteron finally arrived, I wonder how many points would I get out of this beast ... still putting them together as we speak .... I'll post pics once I'm done.

__________________
Asus P5Q Deluxe
Intel Q9550 @ 3.4 Ghz
4 Gbs Kingston 1066
Saphire 4780 1Gb version
1 Raid 0 for scrap (2)
1 Raid 1 for OS (2)
1 Raid 10 for data (6x)
new_novice is offline   QUOTE Thanks
Old 02-23-04, 11:24 PM   #2
Sterculus
Member

 
Sterculus's Avatar 

Join Date: Dec 2002
Location: Seattle

 
Sweet, tell us how it crunches
Have fun with that monster.
Sterculus is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 12:03 AM   #3
Tismedt
Shadow рс's after me!!!

 
Tismedt's Avatar 

Join Date: Jan 2002
Location: Suisun City Ca. I love this Town

 
Re: :D new folding beast.


Quote:
Originally posted by new_novice
well after much waiting, my dual Opteron finally arrived, I wonder how many points would I get out of this beast ... still putting them together as we speak .... I'll post pics once I'm done.
Tismedt is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 12:57 AM Thread Starter   #4
new_novice
Member



Join Date: May 2002
Location: san jose, CA

 
it's doing one of the P696 (70 pointer) in 6:29 per frame, about 43 hours to finish it. A p8385 (32 pointer) in 5:39 second per frame. And at stock, how far do you guys think a MSI 2 FAR will go?

__________________
Asus P5Q Deluxe
Intel Q9550 @ 3.4 Ghz
4 Gbs Kingston 1066
Saphire 4780 1Gb version
1 Raid 0 for scrap (2)
1 Raid 1 for OS (2)
1 Raid 10 for data (6x)
new_novice is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 04:24 AM   #5
rezon8
Member

 
rezon8's Avatar 

Join Date: Jan 2003
Location: Lewisville, Tx.

 
that dual opteron you have seems to be TWICE as fast as my Athlon Duallie running at 2ghz. Gawd i wish i could get a rig like that! how much did ya spend on it, a pretty penny i assume....
rezon8 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 05:34 AM   #6
Toysrme
Member

 
Toysrme's Avatar 

Join Date: Nov 2001

 
Get that thiing on a 64bit linux stat!

__________________
Toysrme257th - AIM about anything, anytime; including v6 turbos.
World's second Lexus ES 300 Turbo!
Why??? Because cars overclock better than computers...
http://img.photobucket.com/albums/v4...isc/Avatar.jpg
Toysrme is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 07:38 AM   #7
Dissolved
Member

 
Dissolved's Avatar 

Join Date: Jul 2001
Location: OC California

 
Quote:
Originally posted by Toysrme
Get that thiing on a 64bit linux stat!

does folding even use 64bit?
Dissolved is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 10:27 AM   #8
Wedo
Senior Kitty Power!

 
Wedo's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Lost Angeles

 
Quote:
Originally posted by Dissolved



does folding even use 64bit?
Not yet. I think they are working on a 64b version though.

New-Novice!

Sweet mother of thundering folding rigs, that dually is going to be sick, Sick, SICK!!!! Are you going to run 4 instances on it? Does your OS support HT? I can make a 4 instance One-Click if people start opening their wallets and throwing down for more duallies w/ HT enabled cpu's.

Great work, I'm sure those Opty's will pwn.

Wedo

__________________
~ Folding for Sharon, Joy, Kathy, Cathy, Nancy, Peanut, and so many others ~[/size]
Wedo is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 10:45 AM   #9
ShadowCat66
Member

 
ShadowCat66's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: Oshkosh,WI

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by Wedo


Not yet. I think they are working on a 64b version though.

New-Novice!

Sweet mother of thundering folding rigs, that dually is going to be sick, Sick, SICK!!!! Are you going to run 4 instances on it? Does your OS support HT? I can make a 4 instance One-Click if people start opening their wallets and throwing down for more duallies w/ HT enabled cpu's.

Great work, I'm sure those Opty's will pwn.

Wedo
I think there was a few request for a 4 instance,I use the 2 progy one if I know that they will be using a dial-up connection also.It may fold a bit slower but not everyone in this sleepy town spends half the day on the web.I have to say this again,I sure love that handy-dandy program! Great job on that Wedo,and keeping it current as well!!

__________________
<<< Avatar by Uber~PhLuBB, Thanks!
Mod by shocker

F@H team 32 Member
ShadowCat66 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 10:47 AM   #10
nikhsub1
Unoriginal Macho Moderator

 
nikhsub1's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Los Angeles

10 Year Badge
 
Since when do Opteron's use HT? HT is an Intel thing so 2 instances would be best, perhaps 3 so when sending and receiving no CPU is idle.

__________________
Loading Signature ...
nikhsub1 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 10:50 AM   #11
ShadowCat66
Member

 
ShadowCat66's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: Oshkosh,WI

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by new_novice
it's doing one of the P696 (70 pointer) in 6:29 per frame, about 43 hours to finish it. A p8385 (32 pointer) in 5:39 second per frame. And at stock, how far do you guys think a MSI 2 FAR will go?

SWEET
I was wondering when someone would throw one of those together.We should compare notes on the difference between yours and mine.I have a MP2800 mach @2400 apeice.I would like to know just how much more effective those Proc's are with the older chips.Be kinda neat and good info for others to look at.I will start writing down some times with proteins and see if we can cross a few.

__________________
<<< Avatar by Uber~PhLuBB, Thanks!
Mod by shocker

F@H team 32 Member
ShadowCat66 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 10:52 AM   #12
ShadowCat66
Member

 
ShadowCat66's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: Oshkosh,WI

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by nikhsub1
Since when do Opteron's use HT?


Brain cramp maybe???Someone working alittle to hard? J/K

__________________
<<< Avatar by Uber~PhLuBB, Thanks!
Mod by shocker

F@H team 32 Member
ShadowCat66 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 12:30 PM   #13
Fast420A
Member



Join Date: Jan 2003
Location: Tampa, FL

 
I think Wedo is thinking of a Dually HT XEON.

__________________
My Heatware
Fast420A is offline   QUOTE Thanks
Old 02-24-04, 12:50 PM Thread Starter   #14
new_novice
Member



Join Date: May 2002
Location: san jose, CA

 
LOL, sure Shadow let's do some testing. And I think I should be ok Wedo, since I have broadband it doesn't matter too much, I have 2 running on the rig already. I tested it with Command and Conquer last nite, pretty sweet I tell you. Before that I had a 2.5 Ghz T-bred hosting the game with my friend connecting and 4 AI on hard, it was chugging after a bit, but with this, no chugging at all (I did ran it at Oced 1.69). I'm letting run Prime95 right now since I Oced it last nite. Raised the FSB to 211. If some one could tell me how to figure the PCI bus conversion, I'd appreciate it, I would like to know at what FSB would I be running at 35 or 36 PCI bus. Don't wanna push too far you know.

Here's what came from Newegg:

1 MSI 2 FAR board
2 Opteron 242
2 2x512 OCZ 3200 ECC DRR

it's about almost 1500 bucks, I don't plan on upgrading anything for at least the next 2 years. I've been on the budget bus for the last 3 years, and looking back spending little at a time for 50 procs, 80 boards,..adds up. So I just bite the bullet for this one time.

__________________
Asus P5Q Deluxe
Intel Q9550 @ 3.4 Ghz
4 Gbs Kingston 1066
Saphire 4780 1Gb version
1 Raid 0 for scrap (2)
1 Raid 1 for OS (2)
1 Raid 10 for data (6x)
new_novice is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:42 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?