Notices

Overclockers Forums > Software > Internet, Networking, and Security
Internet, Networking, and Security Networking and Viruses/Malware trouble. Get the answers here.
Forum Jump

how do i send anonymous Netsend messages?

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-25-04, 03:17 PM Thread Starter   #1
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
how do i send anonymous Netsend messages?


im just curious, ive heard of this being done, but ive tried it on my home network with no luck....any one know how to do this?

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-04, 03:32 PM   #2
DDR-PIII
Disabled

 
DDR-PIII's Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: 6p6

 
only works to xp - xp, start/run/netsend 123.456.789 hi, whatever.


replace 123.456.789 with their IP. so much for madskillz eh :P
DDR-PIII is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-04, 03:50 PM   #3
su root
Senior Member
--
I teach people how to read your email.

 
su root's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: Ontario, Canada

10 Year Badge
 
You can't send them anonymously, they will always have your computer's name attched to them.

__________________
"Some people, when confronted with a problem, think 'I know, Ill use regular expressions.' Now they have two problems."
su root is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-04, 06:01 PM Thread Starter   #4
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
lol...madskillz...here is where i aquire some of them

so no luck in win2k?

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-04, 10:57 PM   #5
Cobra
Registered



Join Date: Feb 2004
Location: SLC

 
Net send works from Command prompt in win2k and NT 4.0

But it will put the computer name on it.
Cobra is offline   QUOTE Thanks
Old 02-25-04, 11:09 PM   #6
bchur83
Member



Join Date: Jan 2003
Location: Land of 10,000 Lakes

10 Year Badge
 
It works in Win98 also

__________________
Main Rig: Asus P8Z68 Pro Gen3 * Core i7 2600K @ 4.4Ghz * 8GB (2x 4GB) Mushkin Blackline PC3-1600 * GeForce GTX 560TI 448 1280MB * 6TB Storage * LG BD/RW * Lian-Li PC-V2000B * Dell 24" 2407FPW & Asus 24" VS248H
Backup Rig: Gigabyte EP45-UD3P * C2Q Q9400 @ 3.2Ghz * 4GB (2x 2GB) G-Skill PC2-8000 * Sapphire Radeon 4870 512MB * 320GB Storage * Samsung SH-S203N DVD+/-RW * Apex Full Tower Case * 2x Dell 19" LCD
HTPC: Abit IP35PRO * C2D E6600 @ Stock * 2GB G-Skill PC6400 * Geforce 8600GT 256MB * 640GB Storage * Lite On 16x DVD-ROM * 55" Samsung 1080p 3D LED LCD via HDMI

Media Server: DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D * A64 3800+ X2 * 1GB PC3200 * Powercolor X800XL * 14TB Storage * Lite On 16x DVD-RW

Heatware
bchur83 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 12:01 AM Thread Starter   #7
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
ive had no luck w. it in win98/me at all....NT and 2k/xp yea...

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 12:02 AM   #8
SniperXX
Member

 
SniperXX's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Folding in Diamond Bar

 
Some guy did that @ our school. Hit over 500 running comps and all the admins and the server. ROFL, guy got suspended for 1 weekk for using it to threaten a teacher, then he later got expelled. He was stupid. So yes like su root said you cannot sends annon. In our case @ the school (it was a guy in the other CISCO class than mine...) tracked it to the station via the IP.

BTW: I saw an article in January where a kid said hi and got suspended for 3 days... I know for our school that falls under hacking the network.

Im not saying you would do it @ a school/university/job but be careful where you do it. Some admins dont like people messing with their network.

Its fun tho @ home making family members confused, lol. I used to get my bro all the time but my dad knows dos like the back of his hand, lol. So he messaged back and spoiled my fun since my bro found out I did it.

__________________
i7 920 @ 4.2Ghz
Asus Rampage II GENE
2x BFG GTX285
6GB Crucial Dominator 1600
Crucial 750TX

Help find cures for cancer by running Folding @ Home.

HEATWARE
SniperXX is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 12:18 AM   #9
Ray@VSK
Member

 
Ray@VSK's Avatar 

Join Date: Nov 2003
Location: St.Louis

 
Works in 2003 as well just disabled by default but if you want to do it annonymously just change the name of your network & reboot & send nothing to it
Ray@VSK is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 03:48 PM Thread Starter   #10
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
lol yea that happened to a guy in my advanced topics class...suspended for 3 days saying hi. Sent it to the entire school. No id like to use it at home mainly. I had a GUI prog that supposedly did it....

oh...in my physics class, we all have laptops at our bench....all networked for printing reports and results. THey run win2k. One kid abuses netsend. Yes, i admit we've used it at skool, but not for mischeif. Its treated harshly at my place. This kid sends us about 50-100 in a few seconds. Gets on our nerves. So i tried doing the NET STOP MESSENGER. our retarded admin locked the ability to shut it off, and she thinks she locked the ability to netsend all together.

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 08:32 PM   #11
su root
Senior Member
--
I teach people how to read your email.

 
su root's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: Ontario, Canada

10 Year Badge
 
Quote:
Originally posted by MadSkillzMan
our retarded admin locked the ability to shut it off, and she thinks she locked the ability to netsend all together.
Starting and stopping services is an administrative ability and not given to regular users. Using a program "NET" in the windows directory, is allowed by any user.

__________________
"Some people, when confronted with a problem, think 'I know, Ill use regular expressions.' Now they have two problems."
su root is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 10:13 PM Thread Starter   #12
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
ooooo lol well then the admin doesnt know its on

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-26-04, 10:48 PM   #13
SniperXX
Member

 
SniperXX's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Folding in Diamond Bar

 
Ya our admins disabled it now. My CISCO teacher asked a student to test it and one comp got it out of the whole school, rofl. Hes all "thats strange..", lol. But then the comp didnt recieve anymore.

Article I read about:
http://www.dfw.com/mld/dfw/news/colu...r/7643262.html

__________________
i7 920 @ 4.2Ghz
Asus Rampage II GENE
2x BFG GTX285
6GB Crucial Dominator 1600
Crucial 750TX

Help find cures for cancer by running Folding @ Home.

HEATWARE
SniperXX is offline   QUOTE Thanks
Old 02-27-04, 05:14 PM Thread Starter   #14
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
haha its stil enabled...we wer dong it today. No these kids would send to the whole skool on purpose. theyd do NET SEND <domanin> *.*

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 02-27-04, 08:52 PM   #15
tbones1337
Member

 
tbones1337's Avatar 

Join Date: Jan 2004

 
with net send..

Batch file looping over and over.

Net sending to the computer your friend is on saying "Warning: Pornography Detected"

__________________
My Heatware
tbones1337 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-28-04, 01:07 AM   #16
SniperXX
Member

 
SniperXX's Avatar 

Join Date: Jul 2002
Location: Folding in Diamond Bar

 
Our school the guy did domain... he should of just done the cisco lab but hes a dumb@ss.

__________________
i7 920 @ 4.2Ghz
Asus Rampage II GENE
2x BFG GTX285
6GB Crucial Dominator 1600
Crucial 750TX

Help find cures for cancer by running Folding @ Home.

HEATWARE
SniperXX is offline   QUOTE Thanks
Old 02-29-04, 02:24 PM   #17
Lord_Zoltan
Member



Join Date: Apr 2002
Location: Canada, EH?

 
There was a program i had a while back..network administrator.
It loads up and shows you all the computerson the network and allows you to basically netsend to each other but makes it as a ICQ interface if the 2 computers communicating have network administrator program
However if one doesnt then its a netsend message. LOL accidently sent a message to everyone lol. To bad i was logged on as image/image not my actual user name lol. w00t.

Zoltan
Lord_Zoltan is offline   QUOTE Thanks
Old 03-02-04, 05:36 PM   #18
cyberey66
Member

 
cyberey66's Avatar 

Join Date: Aug 2001
Location: VA, USA

10 Year Badge
 
heres what i did, make your home desktop's name 'unknown' or something like that. VNC to it, and send from there. To bad everyone knows about net send now, it used to be fun... and i dont believe the messenger service is in windows 98. I think you can the ability though, I do remember adding it to windows 3.1 before.

__________________

University of Virginia Engineering - Go HOOS!

Desktop: Asus M3N78-pro - Phenom II x4 @ 3.6GHz - 8 GB OCZ HPC - Dell 2408WFP
Mobile: ThinkPad W500 w/ WUXGA screen
all running Debian :-)
cyberey66 is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-04, 04:35 PM Thread Starter   #19
MadSkillzMan
Member



Join Date: Nov 2003
Location: Cleveland OHIO

 
there is a function called NetMessageBufferSend you can use in C++ and VB. The syntax for it tho is alittle beyond me if anyone knows aobut it can they 'splain it in laments terms?

__________________
Mian rig
2 x Dual G5 1.8ghz @ 29C :eek:
3gb ram
2x160GB Sata 1x250GB IDE
ATI 9600, dual monitors - 19" AOC LCD's, 42" RCA Plasma!
OC'ed Super Drive (8x SL to 16x DL, i heart firmware flash)
Backup Rig: 4 x Dell Optiplex G270 2.8ghz HT 1Gb ram
iPod Touch 3.1.2 Jailbroken!
OSX 5.8
MadSkillzMan is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-04, 10:41 PM   #20
diggingforgold
Member



Join Date: Apr 2001
Location: Augusta Twp, MI

10 Year Badge
 
Our high school used novell, and there was an (enabled) option to send in network messages. Other critical settings were blocked out, so I assumed it was ok to use this feature. A month later, our teacher and other teachers got rather upset when they found out people were sending messages all over the school. I shouldn't have told my buddy next to me how to do it .

If you wanted to send them anonymously, you can change your computer name to something less identifiable (like "lab566-33", change it to "nobody" or something anonymous). If you are on a school network, I would think again. People have ways of finding out who did what on their systems. I know they certainly have their act together at my college.
diggingforgold is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Internet, Networking, and Security
Internet, Networking, and Security Networking and Viruses/Malware trouble. Get the answers here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?