Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Vcore unstable

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 03-26-04, 02:03 PM Thread Starter   #1
GlitchOfDoom
Member

 
GlitchOfDoom's Avatar 

Join Date: Mar 2003
Location: San Diego, Ca

 
Vcore unstable


Got my Mobile barton 2500+ yesterday. running a 350w antec smartpower. NF7-S 2.0. Currently (12*210). I set my voltage for 1.8 but it fluctuates between 1.74 and 1.78 is this normal?

Also I wanted to make sure 2.6v isnt bad for my ddr. Corsair pc-3200 512k
GlitchOfDoom is offline   QUOTE Thanks
Old 03-26-04, 02:21 PM   #2
redface
Member



Join Date: Feb 2004
Location: Asia

 
cool, what is your overall items?
Check your 3.3v,5v,12v it they are not fluctuating significantly and is within the plus/minus 5% range of 3.3,5,12 then should be a problem of your psu.

NFS7-S tends to show through winbond that it has undervolt but in reality someone found it to overvolt when using mosfet to check volt out.
redface is offline   QUOTE Thanks
Old 03-26-04, 02:22 PM   #3
redface
Member



Join Date: Feb 2004
Location: Asia

 
i mean should not
redface is offline   QUOTE Thanks
Old 03-26-04, 02:31 PM Thread Starter   #4
GlitchOfDoom
Member

 
GlitchOfDoom's Avatar 

Join Date: Mar 2003
Location: San Diego, Ca

 
lol tried 11*240 @ 1.875v and got a warning "siren".

But everything else is fine just the vcore is diplaying that it is fluctuating but maybe its not.
GlitchOfDoom is offline   QUOTE Thanks
Old 03-26-04, 07:23 PM   #5
ChiefScout
Member

 
ChiefScout's Avatar 

Join Date: Mar 2004
Location: Port Angeles, Washington

 
It could be possible. Throw a little thermal paste with a drop of superbglue on the Vcore mosfets and glue on some heatsinks that you chop up or somethin. Mosfets are the little black chips (square) with three wires coming out of them. The vcore ones are most likely near the cpu. You'll gain stability without a doubt....lol even if you dont need it
ChiefScout is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?