Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > Intel CPUs
Intel CPUs
Forum Jump

i have no idea

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-14-04, 10:28 AM Thread Starter   #1
Airbornederekc
Member

 
Airbornederekc's Avatar 

Join Date: Mar 2004
Location: massachusetts

 
i have no idea


ok i got a pretty big problem i keep getting random reboots and freezes from aparently nothing. when it freezes the hdd activity light remains on so could it be a hdd problem? how would i go about finding out if it is. im at all stock speeds and stock voltages at the moment and im still getting problems. my puter also reboots alot when listening to music. the drive i got is a seagate sata 60 gig the rest is in my sig. btw everythign at stock speeds now

__________________
Intel Core I7 X980 6 Core CPU @ 4.27Ghz
Corsair H50 CPU cooler with Intel server 120mm fan
Intel DX58SO Smack Over motherboard
6GB OCZ DDR-III 1600Mhz (3x2GB) (OCZ3P1600LV6GK)
1x Intel X25-M 80GB SATA SSD Drive
2x Gigabyle Radeon HD 5870 1GB XFire (Vantage 31857)
Enermax Galaxy Evo 1250w PSU
Thermaltake Armor Chassis
LG Blu-Ray + Sony DVD-RW
Airbornederekc is offline   QUOTE Thanks
Old 07-14-04, 11:12 AM   #2
Captain Newbie
Senior Django-loving Member

 
Captain Newbie's Avatar 

Join Date: Jan 2004
Location: Right seat with a bored "don't kill me" expression

 
Reinstall Windows and get back to me--I would format first and see what happens.
Captain Newbie is offline   QUOTE Thanks
Old 07-14-04, 11:46 AM Thread Starter   #3
Airbornederekc
Member

 
Airbornederekc's Avatar 

Join Date: Mar 2004
Location: massachusetts

 
thats what i plan on doin if its bad after that then is it drive or possibly another piece of hardware

__________________
Intel Core I7 X980 6 Core CPU @ 4.27Ghz
Corsair H50 CPU cooler with Intel server 120mm fan
Intel DX58SO Smack Over motherboard
6GB OCZ DDR-III 1600Mhz (3x2GB) (OCZ3P1600LV6GK)
1x Intel X25-M 80GB SATA SSD Drive
2x Gigabyle Radeon HD 5870 1GB XFire (Vantage 31857)
Enermax Galaxy Evo 1250w PSU
Thermaltake Armor Chassis
LG Blu-Ray + Sony DVD-RW
Airbornederekc is offline   QUOTE Thanks
Old 07-14-04, 11:52 AM   #4
matttaylor
Member



Join Date: Mar 2004
Location: Rocklin CA

 
mine does that when windows gets really bloated. A clean install works miracles. But mine will do that on boot-up on occasion, due to a crappy m/b
matttaylor is offline   QUOTE Thanks
Old 07-15-04, 03:57 AM   #5
Zuzzz

 
Zuzzz's Avatar 

Join Date: Mar 2003
Location: Middletown, Ohio

10 Year Badge
 
try backing the overclock down a bit and see. . also 1.7v is a lil bit pushing it.

Z

__________________
CPU/MB - Core i7 2600k @ 4.7GHz (1.400v) on Asus P8Z68-V/GEN3
RAM -16GB - G.Skill Ripjaws PC12800 9-9-9-24
GPU - XFX HD6950 1GB (Stock)
HSF - Dark Rock Pro 2
PSU - XFX Core Edition 650w

"Folding for Team32"
---------------------
Zuzzzzzzzzzzzzzzzz
Zuzzz is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > Intel CPUs
Intel CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?