Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Cpu-z isnt reporting things about my A64 like it used 2

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 08-06-04, 11:23 PM Thread Starter   #1
CandymanCan
Disabled

 
CandymanCan's Avatar 

Join Date: Aug 2003
Location: Woodbridge, Va

 
Cpu-z isnt reporting things about my A64 like it used 2


I just did a fresh install on win xp and i noticed cpu-z is missing like half of the stuff for my cpu like the code name the stepping ect.

Here are some pics.

Old see this is reporting everything like the model stepping .13 core size ect..



new this isnt reporting anything really, happend right after a frehs install of windows

CandymanCan is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?