Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

photoshop 7 and imageready problem

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 10-04-04, 08:53 PM Thread Starter   #1
sup3rcarrx8
Member

 
sup3rcarrx8's Avatar 

Join Date: Jun 2003
Location: Folding in California

10 Year Badge
 
photoshop 7 and imageready problem


Is there a way to change the internet browser that Adobe Photoshop/Imageready automatically opens to when you want to preview something? Thanks

p.s. i like firefox better than IE =)

__________________
MSI P7N-SLI
Intel Q6600 @ stock speed
4GB (2x2GB) Corsair DDR2 800
896MB nVidia GTX260
OCZ GameXStream 700W
NEC-3550A BURNER
12x BTC DVD-ROM
1TB Seagate SATA HDD


Heat at sup3rcarrx7
sup3rcarrx8 is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 10-05-04, 03:56 PM   #2
Permanoob
Member

 
Permanoob's Avatar 

Join Date: Feb 2004
Location: SLC, UT

 
is Firefox currently set as your default browser? It should be opening whatever Windows thinks your default browser is.

Or (I have mozilla installed, not Firefox so I dunno if it's the same) open FireFox and go to Edit --> Preferences --> Navigator and click on the button that says "Set Default Browser". That should work.

Btw, what is there to preview that will show up in IE/FireFox that won't show up while you're working with the image?
Permanoob is offline   QUOTE Thanks
Old 10-05-04, 04:37 PM   #3
Shocker
Member

 
Shocker's Avatar 

Join Date: Apr 2002
Location: In Delaware County, PA

 
in imageready go to file>preview in and select other and find firefox .exe file

__________________
Rig:
.:motherboard:.
.:
C2D 6600:.
.:2 x 1gig OCZ:.
.:320 Gb:.
.:8800 GTX:.
.:Windows XP Pro:.
.:Chieftec Aluminum Case :.
.:Logitech Z560 speakers:.
.:Comcast Cable! 8/512:.
Shocker is offline   QUOTE Thanks
Old 10-05-04, 05:03 PM   #4
Permanoob
Member

 
Permanoob's Avatar 

Join Date: Feb 2004
Location: SLC, UT

 
Oh he was talking about Imageready.. don't use that prog.
Permanoob is offline   QUOTE Thanks
Old 10-05-04, 05:26 PM Thread Starter   #5
sup3rcarrx8
Member

 
sup3rcarrx8's Avatar 

Join Date: Jun 2003
Location: Folding in California

10 Year Badge
 
Ok thanks! (I have to. It's for one of my classes)

__________________
MSI P7N-SLI
Intel Q6600 @ stock speed
4GB (2x2GB) Corsair DDR2 800
896MB nVidia GTX260
OCZ GameXStream 700W
NEC-3550A BURNER
12x BTC DVD-ROM
1TB Seagate SATA HDD


Heat at sup3rcarrx7
sup3rcarrx8 is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?