Notices

Overclockers Forums > Hardware > Storage
Storage SSDs, HDDs, CD/DVD/Bluray
Forum Jump

cpu utilization raid 0??

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-10-04, 06:58 PM Thread Starter   #1
grandmastr
New Member



Join Date: Oct 2004

 
cpu utilization raid 0??


I have 2 maxtor 60 gig ata 133 in raid 0, using a 32kb stripe using onboard nvidia raid.

I have an athlon 64 3000+ at 2.3ghz
512 pc3500 kingmax ram
chaintech vnf3-250 board

On hdtach
random access time ==== 14ms
read burst ============210megs/sec
max read speed=========120megs/sec
minimium read speed======45megs/sec
average read speed=======88 megs/sec
cpu utilizatoin============30.6%

Isn't that a very high percentage? and can i lower it somehow?
grandmastr is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Storage
Storage SSDs, HDDs, CD/DVD/Bluray
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 07:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?