Notices

Overclockers Forums > Hardware > Motherboards > General Motherboards
General Motherboards
Forum Jump

Why can't I get there?

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 12-01-04, 10:31 AM Thread Starter   #1
Lamberth
Registered



Join Date: Oct 2004

 
Why can't I get there?


I have an overclocking problem, and in the CPU seccion they have recommended me to post it here.

The link to the post is this:

http://www.ocforums.com/showthread.p...3&page=1&pp=30

So if someone have the time and want to help me, please read it and tell me anything, because I think the problem might be in the mobo.
I have already spent 100$ (like you will read in the link) and the problem is still there.

Thank you very much
Lamberth is offline   QUOTE Thanks
Overclockers Approved
Which motherboard should you buy? Get the final word here. Check out the latest Overclockers reviews:
ASRock Z77 OC Formula Motherboard Review

ASRock teamed up with overclocker Nick Shih to make a high-end overclocking-based, yet functional for all users, motherboard named the Z77 OC Formula. It appears they have achieved it. Read More.

Get it at NewEgg for $239.99
ASUS Maximus V Formula Motherboard

The Maximus V Formula is part of the ROG (Republic of Gamers) series of motherboards, which in itself brings a high level of expectation. It's a no brainer, Overclockers Approved! Read more.

Get it at NewEgg for $279.99
Old 12-01-04, 12:22 PM   #2
Avg
Senior Member

 
Avg's Avatar 

Join Date: Oct 2003
Location: NY, Long island

 
Well let's get the obivious stuff out of the way, is your bios updated? try to see if it boots in safe mode, just to check if somthing wrong with windows and if you check on the other thread I told you about easytuner4, just be a little carefull using it to oc, it can sometimes prevent you from loging in.

__________________
Avg is offline   QUOTE Thanks
Old 12-01-04, 02:18 PM Thread Starter   #3
Lamberth
Registered



Join Date: Oct 2004

 
Yes, my bios is updated.
What if it boots in safe mode? My computer now is at 9x234 stable. But at 9x235 it hangs when load.
I'd prefer to OC by bios rather than Easytune. Hate that program...

Thank you very much for answering
Lamberth is offline   QUOTE Thanks
Old 12-01-04, 05:39 PM   #4
Avg
Senior Member

 
Avg's Avatar 

Join Date: Oct 2003
Location: NY, Long island

 
I hated too but it's good for monitoring temps but not for oc. I was having problems with my chip aswell Couldn't get passed 220mhz but after installing a modded bios I reached 231 anything above that and it isn't stable no matter the voltage, cooling, or timing. Hope somebody else can help you out but the mobo section is a little slow.

__________________
Avg is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Motherboards > General Motherboards
General Motherboards
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:24 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?