Notices

Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

hd problem

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 03-03-05, 01:05 AM Thread Starter   #1
trendx
Member

 
trendx's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: SoCal

 
hd problem


after replacing my harddrive, my computer ran fine for about a month or so my computer began to run very slow....i have switched back to my old harddrive and my computer is back to normal....any one know what my problem could possible be? thanks...
trendx is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-05, 01:07 AM   #2
TimoneX
Member

 
TimoneX's Avatar 

Join Date: Jun 2002

10 Year Badge
 
Sounds like your HD is dying. I just returned one doing the same thing. If you have important data I'd relocate it immediately and try out the diagnostic software recommended by the manufacturer.

__________________
Giga UD3Rv2 - i7 970 - 4x4GB DDR3 - MSI 6950-6970 - Adaptec 3085 - 2x64GB M4 SSD R0 - 4x1TB Sammy F3 - DD TDX - Ultra X3 800
Heat under TimoneX - Bitcoin 1Hfp99tugY4H5FYEoM3hj4JDLzShzZ9ifB
TimoneX is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-05, 02:35 PM   #3
rseven
Member



Join Date: Sep 2003
Location: New Jersey

 
Another possibilty, if this is your operating system drive, is spyware. That stuff can slow a mega rig to a crawl!
rseven is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-05, 10:35 PM Thread Starter   #4
trendx
Member

 
trendx's Avatar 

Join Date: Oct 2002
Location: SoCal

 
thanks
trendx is offline   QUOTE Thanks
Old 03-03-05, 10:55 PM   #5
rseven
Member



Join Date: Sep 2003
Location: New Jersey

 
You are welcome, Trendy. Let us know if we can be of any further asistance. Good luck.
rseven is offline   QUOTE Thanks
Old 03-28-05, 10:18 PM   #6
mortimer
Member



Join Date: Mar 2005
Location: Spokane...

 
Check the properties in Device Manager. You might not be running the UDMA mode that you should. I'm not. Still trying to figure it out. You can uninstall the IDE driver in Device Manager and, maybe, correct problem
mortimer is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 10:18 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?