Notices

Overclockers Forums > Software > Games
Games Tips and general discussion
Forum Jump

Inconsistent horsepower ratings in GT4

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 03-04-05, 06:34 PM Thread Starter   #1
mr_spooky
Registered



Join Date: Jul 2004
Location: Winnipeg

 
Inconsistent horsepower ratings in GT4


I was wondering if anyone else had noticed this but the hp ratings for the cars are different almost every time they are shown.. ie in garage when just browsing list of cars it says one number, when you select the car it gives a different number... what's the deal? Is this engine hp --> actual wheel hp or am i missing something?
mr_spooky is offline   QUOTE Thanks
Old 03-04-05, 07:37 PM   #2
AngelfireUk83
Member

 
AngelfireUk83's Avatar 

Join Date: Nov 2004
Location: England

 
It could be the first number you see is what you get when you buy the car say Mitsubishi 3000GT starts off with 300bhp then the other number is what it goes too maxxed out. I can't checked it out myself still waiting for it to be released over here in England.

__________________
OS: Windows 7 Ultimate 64bit SP1
Board: Gigabyte Z68AP-D3 Rev.1 F8
CPU: INTEL i7 2600k 3.40ghz (Stock)
RAM: Crucial Ballistix Elite 8GB 1866mhz DDR3 (1600mhz@1.60v)
OS Storage: Crucial 128GB M4 SSD (FW 040H)
Spare Storage: Seagate 500GB 7,200rpm, Hitachi 1TB 7,200rpm (Back-Up HDD)
GPU/Audio: HIS 7850 2GB GDDR5 PCI-E Card (OC: 920/1270)
PSU: OCZ Fatality 750w Modular PSU
Optical: LG GH24NS90 24x DVD-RW
AngelfireUk83 is offline   QUOTE Thanks
Old 03-04-05, 09:50 PM   #3
Anoesis
Registered



Join Date: Apr 2004
Location: Boca raton. FL

 
I think it changes due to what tires you have on and if u change some settings on the car and or your oil
Anoesis is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 02:12 AM   #4
Feydd
Member

 
Feydd's Avatar 

Join Date: Aug 2004
Location: Dayton, OH

 
It's your oil, change it every chance you get.

__________________
Gigabyte GA-7VT600 VIA KT600
AMD AthlonXP 2800+
1Gig PC3200 RAM
WD 40&80Gig 7200RPM HD
Saphire Radeon X800XT
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Logitech Z-640's
Antec 410 watt PSU

-Natural selection, it's only natural.
Feydd is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 07:09 AM Thread Starter   #5
mr_spooky
Registered



Join Date: Jul 2004
Location: Winnipeg

 
nono..I mean when you're in My Garage, and you're looking at your list of cars, there is a horsepower rating beside the car name, on the same line. When you select that car to view it, the rating it gives you on the bottom left of the screen is different than what it just gave you...that's from oil change? a lot of the cars have not been driven since their last oil change, just kind of got them ready to race, know what i mean?
mr_spooky is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 08:08 AM   #6
techun
Member

 
techun's Avatar 

Join Date: Jul 2004

 
maybe one rating is the original horsepower, and the other is with modifications made
techun is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:32 AM   #7
Quattro
Member

 
Quattro's Avatar 

Join Date: Nov 2003
Location: Dubai, U.A.E

 
How different are the horsepower figures?

Not long until the UK launch!

__________________
Need a new sig
Quattro is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Games
Games Tips and general discussion
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?