Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

I'm a noob, How do I run 2 instances of FAH??

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 03-05-05, 08:50 AM Thread Starter   #1
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
I'm a noob, How do I run 2 instances of FAH??


Well, obviously I have a intel and whenever I leave my computer or something I want to let folding use ALL of my Proc. utilization. Right now obviously its only using 50%. So could someone pleaseeee guide in the right direction on how to go about this


PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 08:53 AM   #2
Sentential
Contributing Member

 
Sentential's Avatar 

Join Date: Sep 2003
Location: Midland, Texas

 
Here is what I did. It works like a charm. Download the ultimate install guide and when you install it to Program Files/F@H go into the folder and delete the config files.

This way F@H will manually ask your for the information. For the first instance use machine ID1 when it asks for it in the console. For the second use ID2. This way it will work flawlessly. Wedo's ultimate install is a tad buggy in that reguard. I had to enter it all in manually for it to stick
Sentential is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:22 AM Thread Starter   #3
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
Ahh thank you very much Now on too WHOOPING AMD's

PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:25 AM   #4
Sentential
Contributing Member

 
Sentential's Avatar 

Join Date: Sep 2003
Location: Midland, Texas

 
Quote:
Originally Posted by EWBatOVAclockin
Ahh thank you very much Now on too WHOOPING AMD's

PEACE
Glad I could help

-Sen
Sentential is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:36 AM Thread Starter   #5
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
Ok, obviously I should download the version for the HT proc's right? Or just the standard one. I downloaded everything but it just won't run

PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:48 AM   #6
man_utd
Member



Join Date: Jun 2003
Location: Amsterdam, NL

 
Download the stuff for HT procs. First thing to do, unzip. Double click the install, then go into C:\Program Files\FAH find the config. Edit it for your liking. If in a few minutes you don't see the FAH stuff, restart it.
man_utd is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 09:53 AM Thread Starter   #7
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
Ok, did all that. FAH didn't show. Restarted.....still didn't show up. I also tried to start it manually through services.msc but it says that it has no work to do ahh why is everything always so confusing

PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 11:24 AM   #8
Wedo
Senior Kitty Power!

 
Wedo's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Lost Angeles

 
What do you mean by "showing up?" Showing up where? The One-Clicks install FAH so that it will run silently. The only place you should see anything is in Task Manager.

__________________
~ Folding for Sharon, Joy, Kathy, Cathy, Nancy, Peanut, and so many others ~[/size]
Wedo is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 02:49 PM Thread Starter   #9
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
That's what I mean. They don't show up in the task manager. But it's fine, I will just run one copy of it since I'm too *prone* to mess up these things

PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks
Old 03-05-05, 05:52 PM   #10
Jimbob7

 
Jimbob7's Avatar 

Join Date: Jul 2003
Location: London, England

 
get two folders, FAH1 FAH2 (whatever you like) put a FAH502-Console.exe in each, load one do the user name team 32, etc. do the same to the second, but when you set it up, type YES to change advanced options / settings (i cant remember), it one of the last, go through them pressing enter, until it asks you something about MACHINE ID and for that you want to type 2 and enter. i hope that helps.

__________________
PentiumM 725 "Dothan" 1.60GHz @ 2.60GHz, P4C800D, 3850Pro AGP, 3GB OCZ Platinum XTC, Arch Linux
TDX, Maze4, 120.3, D5, U2-UFO
Dell E248WFP

Core2Duo 3GHz, Asus Motherboard, 4GB, Ubuntu-Server 12.10
Dual Pentium III 600MHz, 512MB, Asus P2B-DS, OpenBSD

HP ProBook 6360b, Intel i5 3rd Gen 2.60GHz, 8GB, Windows 7
Jimbob7 is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 03-06-05, 01:27 AM Thread Starter   #11
EWBatOVAclockin
Member

 
EWBatOVAclockin's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas

 
What about this, when I try to click the FAH console.exe it says its not a valid win32 application.....

PEACE

__________________
Project: "Last me long time"
[CPU]2.53(Celly D)@3.815[]1.385Vcore[]
[MOBO]P5WD2-Premium
[RAM]Geil 2x512 DDR2-667@334.5 MHZ[]{3-4-2-4}@2.0V
[VIDEO]Rosewill 6600gt@570/1.05-Mhz
[PSU]Fortron AX-500 Blue Storm
[CASE]AMS gMONO{Black}
[COOLING-PT.1]Zalman 7000cu w/ Delta[]{Lapped}
[COOLING-PT.2]7 Reg. Case fans[]Custom Fan Mount's
[TEMPURATURE]Ambient-34[]Idle-37[]Load-42.5

[Heatage]
EWBatOVAclockin is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?