Notices

Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

System Problem

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 05-20-05, 11:37 PM Thread Starter   #1
exe422
Registered



Join Date: Mar 2005

 
System Problem


I had a lil water spill on my PC a while ago water got to my video card/PCI-E slot I got distorted image for a bit, then after I dryed the components everything was normal, then I got my 74gb raptor everything was good till yesterday when I got a valve update for CSS, the game started to act up, so I rebooted my PC when I got this "error loading operating sys", I logged in safe mode backed up what I needed and try to do a fresh install of my OS on the raptor, when while installing windows it asked to find cmprop.dll/cmprop/dl_ and iexplore.exe/iexplore.ex_ ... I dont really know what is the problem, should I get a new board? should I get a new OS CD?

my sys:

DFI Lanparty Ultra-D bios 3/10
BFG 6600 GT OC
Benq DW1620
74gb raptor
winnie 3000
fortron bluestorm 500W
exe422 is offline   QUOTE Thanks
Old 05-22-05, 09:40 PM   #2
Super Nade
SU(3) Moderator

 
Super Nade's Avatar 

Join Date: Aug 2004
Location: San Luis Obispo, CA

 
Were you overclocked? I'd recommend downclocking to stock before you install XP.

__________________
Motherboard Repair Tutorial || Power Supply Repair Tutorial || A Closer Look at PSU Signals ||
Understanding SMPS Technology
|| ASUS P5K Capacitor mod || Kernel Compile Guide || Guide to Wiping an SSD

Words of wisdom from krag:
"Love & trust are 2 completely different things. Trust is earned, love on the other hand should be given without measure."
My hwbot profile
Super Nade is offline Author Profile   QUOTE Thanks
Old 05-22-05, 09:47 PM   #3
Radical
Member



Join Date: Oct 2003
Location: CA

 
Always try installs more than once if you encounter problems.
Radical is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?