Notices

Overclockers Forums > Hardware > Motherboards > General Motherboards
General Motherboards
Forum Jump

how to remove bios

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-16-05, 02:41 PM Thread Starter   #1
techun
Member

 
techun's Avatar 

Join Date: Jul 2004

 
how to remove bios


i need a really quick response please
i need to send in my a8n-e bios chip so it can be flashed to support my Venice.
How do i pull it out of the mobo (i guess they'll all similar, can use anyone's help please)
I tried using an eyeglass screwdriver, but it didnt budge, and i stopped before i broke anything in case there's a trick

__________________
Sugo SFF cube case
4850 45W
4 gigs ddr2 800
7200.11 500gig
techun is offline   QUOTE Thanks
Overclockers Approved
Which motherboard should you buy? Get the final word here. Check out the latest Overclockers reviews:
ASRock Z77 OC Formula Motherboard Review

ASRock teamed up with overclocker Nick Shih to make a high-end overclocking-based, yet functional for all users, motherboard named the Z77 OC Formula. It appears they have achieved it. Read More.

Get it at NewEgg for $239.99
ASUS Maximus V Formula Motherboard

The Maximus V Formula is part of the ROG (Republic of Gamers) series of motherboards, which in itself brings a high level of expectation. It's a no brainer, Overclockers Approved! Read more.

Get it at NewEgg for $279.99
Old 07-16-05, 02:44 PM   #2
waddupmm
Disabled

 
waddupmm's Avatar 

Join Date: Oct 2004
Location: San Diego, CA

 
Theres tools that dfi makexs you you can use, but most the time i use a small kitchen knife with a thin tip and stick it in in the corners, because theres a little gap u should be able to wedge omsething into, than just apply some pressur and it pops out fairly easy
waddupmm is offline   QUOTE Thanks
Old 07-16-05, 02:54 PM Thread Starter   #3
techun
Member

 
techun's Avatar 

Join Date: Jul 2004

 
my dad got it, took a LOt of force, but no damage

__________________
Sugo SFF cube case
4850 45W
4 gigs ddr2 800
7200.11 500gig
techun is offline   QUOTE Thanks
Old 07-16-05, 04:42 PM   #4
ziggo0
Member

 
ziggo0's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: La Porte, Indiana

10 Year Badge
 
Really, really, really carefully.

__________________
My Heatware
ziggo0 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Motherboards > General Motherboards
General Motherboards
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?