Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Competitive Benchmarking Team
Competitive Benchmarking Team The Wild Side... Our competitive benchmarking team calls this section home. We are ranked #1 in the US on hwbot.org! Discussions focused on hwbot.org benchmarks.
Forum Jump

Bad Firefly Run in 06

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 01-19-06, 03:03 AM Thread Starter   #1
3DFlyer
Banned



Join Date: Jun 2005
Location: The Cockpit

 
Bad Firefly Run in 06


Hey folks. i'm getting pretty decent scores out of my old rig in 06, but one test is problematic for me. I am getting only .1 FPS (that's one tenth yes!) in Firefly.

Something is not right because my others scores are right inline, but when i copare that score it's a 600 points too low.

When the simulation runs it goes to black screen for about 30 seconds and i get a very slow slideshow.

Yes, I know this is a benchmark. hehe It's definitely not running that test right though.

Any help you could provide would be much appreciated and I can get that score up there.
3DFlyer is offline   QUOTE Thanks
Old 01-19-06, 04:23 AM   #2
El<(')>Maxi
Blank Senior Member

 
El<(')>Maxi's Avatar 

Join Date: May 2003
Location: Seattle

 
Clean drivers & re-install

__________________
rdrash - 'I'm gonna intentionally try to kill this CPU with more volts'
El<(')>Maxi is offline Author Profile   QUOTE Thanks
Old 01-20-06, 12:15 AM Thread Starter   #3
3DFlyer
Banned



Join Date: Jun 2005
Location: The Cockpit

 
Well, I've tried uninstalling drivers, running DC Pro, reinstalling. I've tried reinstalling the program, and have done both of those things numerous times. I cannot seem to get the Firefly test to run right. On one of the runs it did start quicker like it should, then dropped off to 0FPS and then right at the end jumped up to 19 (where I would expect it to be throughout the test).

I've had issues in the past with that dang firefly test not running right in 05. I have no idea what's causing it. I have 81.98 WHQL's that are approved, I've tweaked them, I've tried running them "application controlled" with the rest of the settings at default, and every combination of driver settings one could run.

It seems like no matter what I do, I cannot get a decent SM2.0 score, and it's because of that Firefly test. My other scores are in the well past 1000, but the SM2.0 test is 568...I think 568 was the number.

This thing should break at least 3000. I'm almost certain it would if I could get it to run right.

Last edited by 3DFlyer; 01-20-06 at 12:50 AM.
3DFlyer is offline   QUOTE Thanks
Old 01-20-06, 12:24 AM   #4
DDR-PIII
Disabled

 
DDR-PIII's Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: 6p6

 
whcih vid card ?
DDR-PIII is offline   QUOTE Thanks
Old 01-20-06, 12:50 AM Thread Starter   #5
3DFlyer
Banned



Join Date: Jun 2005
Location: The Cockpit

 
6800gt
3DFlyer is offline   QUOTE Thanks
Old 01-20-06, 09:55 AM   #6
xTrEmEoVrClOcKr
member



Join Date: May 2004
Location: San Diego, CA

 
In the firefly test .. I get BEARLY over 15 fps during some parts of the test .. thats @ 4.75Ghz.

__________________
Core i5 2500K @ 4.6GHz w/ XIGMATEK SD1283 120mm
Asus P8Z68-Z
8GB Corsair Vengeance
640GB x 2 WD Black in RAID0, 500GB Data drive
Sapphire HD5830 @ 900Mhz / 1225Mhz
Lian Li V2000A w/ 550W Antec TruePower II
xTrEmEoVrClOcKr is offline   QUOTE Thanks
Old 01-20-06, 11:46 PM Thread Starter   #7
3DFlyer
Banned



Join Date: Jun 2005
Location: The Cockpit

 
The test isn't running right though. It sits there black screen for like 30 seconds then will run at 0FPS, and will sometimes jump to 19FPS right at the very end for like a split second.

My SM 2.0 scores are lower than my 3.0 scores so that tells me something is not running right. I should be getting like 3-4000 and I getting around 2000. I tried clocking to 3.9GHz and actually got a lower score on it...memory comes into play with this benchmark. It actually runs more like PCMark than 3DMark. The CPU tests are rediculous - 1FPS tops is what I'm getting.

I really need to get SM2.0 score up. Other 6800GT's are getting about the same score on their 2.0 as their 3.0 score, but I'm only seeing half that because of the bad firefly test.

It ain't the OC or the card, it's something is not right with the program. That firefly test has had issues in the past, so it wouldn't surprise me if they were back again.

Thank god these Prescott's are HyperThreaded or the thing probably wouldn't run at all. LOL
3DFlyer is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Competitive Benchmarking Team
Competitive Benchmarking Team The Wild Side... Our competitive benchmarking team calls this section home. We are ranked #1 in the US on hwbot.org! Discussions focused on hwbot.org benchmarks.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:14 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?