Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Firefox quick question

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 03-24-06, 09:53 PM Thread Starter   #1
N1NJA
Member

 
N1NJA's Avatar 

Join Date: Dec 2005
Location: Michigan

 
Firefox quick question


How do I make the tabs I open with the middle button open in a background tab instead of a new, in-focus tab. I usually have 10 or so tabs open at any given time and all teh clicking back adn forth is making me crazy. I did it before, jsut forgot how hehe
N1NJA is offline   QUOTE Thanks
Old 03-24-06, 11:18 PM   #2
khiloa
Open Source Senior

 
khiloa's Avatar 

Join Date: Jul 2004
Location: /usa/sc/florence

 
Edit -> Prefs -> Advanced -> Tabbed Browsing -> Select new tabs opened from links

__________________


Say NO to ads!

Did someone just help you? Thank them.

Along with F@H, please help support some of our other teams.

khiloa is offline   QUOTE Thanks
Old 03-24-06, 11:30 PM Thread Starter   #3
N1NJA
Member

 
N1NJA's Avatar 

Join Date: Dec 2005
Location: Michigan

 
Ummm, none of those menus are right? I know how to make it open in tabs, but right now any tabs that are opened it switches to, and I want to open a link in a new tab without switching from the current one. I got the newest tabbrowser preferences and I can't find that option, they got rid of a lot of them.
N1NJA is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 06:11 AM   #4
khiloa
Open Source Senior

 
khiloa's Avatar 

Join Date: Jul 2004
Location: /usa/sc/florence

 
I just tried a more recent version (1.5) and it is now in Tools -> Options -> Tabs -> Select new tabs opened from links.

What versoion are you using?

__________________


Say NO to ads!

Did someone just help you? Thank them.

Along with F@H, please help support some of our other teams.

khiloa is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 11:08 AM Thread Starter   #5
N1NJA
Member

 
N1NJA's Avatar 

Join Date: Dec 2005
Location: Michigan

 
I have 1.5.0.1 and the tabbrowser preferences extension installed. It will open new tabs with th middle button, but it switches the focus from the tab I'm currently looking at (where I clicked the link) to the newly created tab instead of staying on the 1st tab, like it used to and I can't find an option for that.
N1NJA is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 11:18 AM   #6
khiloa
Open Source Senior

 
khiloa's Avatar 

Join Date: Jul 2004
Location: /usa/sc/florence

 
1.5.0.1 is the same version that I used to get Tools -> Options -> Tabs -> Select new tabs opened from links from.. you've tried that option and it hasn't worked?

__________________


Say NO to ads!

Did someone just help you? Thank them.

Along with F@H, please help support some of our other teams.

khiloa is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 02:27 PM Thread Starter   #7
N1NJA
Member

 
N1NJA's Avatar 

Join Date: Dec 2005
Location: Michigan

 
Your not reading my posts right. It DOES open the new tabs, but it USED to open them in the BACKGROUND, and now they only open in the FOREGROUND. It will open new tabs, just not how it used to.
N1NJA is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 03:49 PM   #8
khiloa
Open Source Senior

 
khiloa's Avatar 

Join Date: Jul 2004
Location: /usa/sc/florence

 
Quote:
Originally Posted by N1NJA
Your not reading my posts right.
I must not be... if you toggle that option it will change between either opening tabs in the background or fg.

__________________


Say NO to ads!

Did someone just help you? Thank them.

Along with F@H, please help support some of our other teams.

khiloa is offline   QUOTE Thanks
Old 03-25-06, 08:26 PM Thread Starter   #9
N1NJA
Member

 
N1NJA's Avatar 

Join Date: Dec 2005
Location: Michigan

 
Ok got it, I checked the wrong box by accident >_<
N1NJA is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 04:03 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?