Notices

Overclockers Forums > Hardware > Cooling
Cooling Discussion of fans, heatsinks, thermal pastes and putting it all together to keep your rig cool
Forum Jump

7900gt temps down 10C

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 06-18-06, 12:26 PM Thread Starter   #1
ALiEN2953
Member

 
ALiEN2953's Avatar 

Join Date: Mar 2005

 
7900gt temps down 10C


all i did was put some AS5 on and the load temps went down from 95C to 85C still burning hot though

__________________
CPU:X3210 G0@3.6 (8x450 1.48v)
MOBO: Asus P5K Premium, bios 402
RAM: 4x 1GB DDR2-1066 @ 1080 5-5-5-15 2.3v
CASE: Antec 900
PSU: Silverstone OP1000
GPU: Sapphire HD4870 @790/4.4Ghz
Cooling: MCP655, Apogee GT, MCR320-QP-K

heat
ALiEN2953 is offline   QUOTE Thanks
Old 06-18-06, 12:30 PM   #2
Arca_ex
Member

 
Arca_ex's Avatar 

Join Date: Apr 2006
Location: Gilbert, Arizona

 
Ouch, what speeds you running at? Still stock cooling?

EDIT: Looked at sig, nice OC but isn't the heat killing your card?
Arca_ex is offline   QUOTE Thanks
Old 06-18-06, 01:28 PM   #3
Jimée
New Member



Join Date: Jun 2006
Location: Columbus, Oh

 
Still pretty nice. How long has it had to burn it?
Jimée is offline   QUOTE Thanks
Old 06-27-06, 10:14 AM Thread Starter   #4
ALiEN2953
Member

 
ALiEN2953's Avatar 

Join Date: Mar 2005

 
ya the heats killer im sure with a good cooller i could get about 660 with 1.3v so i'm getting the thermalright V1 ultra soon. and i'm going to put 2 of the delta 120CFM fans on it.

noise what noise

__________________
CPU:X3210 G0@3.6 (8x450 1.48v)
MOBO: Asus P5K Premium, bios 402
RAM: 4x 1GB DDR2-1066 @ 1080 5-5-5-15 2.3v
CASE: Antec 900
PSU: Silverstone OP1000
GPU: Sapphire HD4870 @790/4.4Ghz
Cooling: MCP655, Apogee GT, MCR320-QP-K

heat
ALiEN2953 is offline   QUOTE Thanks
Old 06-27-06, 10:35 AM   #5
Alien1099
Member

 
Alien1099's Avatar 

Join Date: Apr 2006
Location: Phoenix, AZ USA

 
I don't know why yours is running so hot. My brother's 7900GT had the stock cooler on it without AS5 and his ran at like 56-57 load with a 0.2 volt mod and core clock at 670 or so.

I finally got my replacment video card and motherboard last night up and running with my new water loop and my 7900GT is running at 35-36 idle with a 0.35 volt mod. I cranked the core up to 750 and it was stable!
Alien1099 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Cooling
Cooling Discussion of fans, heatsinks, thermal pastes and putting it all together to keep your rig cool
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?