Notices

Overclockers Forums > Hardware > Storage
Storage SSDs, HDDs, CD/DVD/Bluray
Forum Jump

Need help Installing O/S on SATA drive

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 10-07-06, 04:24 PM Thread Starter   #1
bbq
Member



Join Date: Mar 2005

 
Need help Installing O/S on SATA drive


MOBO P4C800-E Deluxe

i connect the sata drive to Promise controller port. during installation the O/S i hit F6 to install the driver and i got an message below

File\Win2003\fasttx2k.sys caused unexpected error (18) at line 2187 in d:\srv03rtm\base\boot\setup\oemdisk

promise controller was enable as IDE not RAID. i have an raid0 on Intel controller

please help

__________________
heatware
bbq is offline   QUOTE Thanks
Old 10-07-06, 04:29 PM   #2
Trap05
Member

 
Trap05's Avatar 

Join Date: Jan 2005
Location: Alberta, Canada

 
1st question is it actually server 2003?
2nd question do you have the correct driver?
3rd floppies are crap make another and try again
Also make sure the sata drive on Promise is set as boot drive in BIOS

__________________
CoolerMaster 690
Antec HCG 620w
Gigabyte Z68X-UD4-B3 + i5 2500K
Xigmatek Dark Knight S1283V w/crossbow
G.Skill 8GB 1600
MSI GTX 560ti 448 1280MB
Corsair Nova 64GB SSD
Windows 7 x64 HP SP1
Corsair k60 & Logitech MX518
BenQ RL2450H 24" 1080p
http://www.heatware.com/eval.php?id=60834
SteamID trm2006
Trap05 is offline   QUOTE Thanks
Old 10-07-06, 04:34 PM Thread Starter   #3
bbq
Member



Join Date: Mar 2005

 
i got the driver directly from asus website and i tried both raid driver and SATA driver but none of them work.

yeah it's server 2003 enterprise

i've tried 2 different floppy disks already

__________________
heatware
bbq is offline   QUOTE Thanks
Old 10-07-06, 05:03 PM Thread Starter   #4
bbq
Member



Join Date: Mar 2005

 
last time i extract the driver to the HD then copy it to the floppy that's why it caused the problem. this time i extract the driver directly to the floppy and the O/S accepted the driver as shown promise fastrak 376/378 then i hit Enter to continue. after awhile installing then it said NO disk is detected wft ?
the HD is fully formatted and driver is already loaded what's wrong here ?

__________________
heatware
bbq is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Storage
Storage SSDs, HDDs, CD/DVD/Bluray
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?