Notices

Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

dvd viewing problem HELP

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 10-19-06, 07:14 PM Thread Starter   #1
atm743
Member

 
atm743's Avatar 

Join Date: Jan 2006

 
dvd viewing problem HELP


well i usally use windows media player to watch movies but i just got a 20" widescreen monitor and i want to watch my movies in its 16:10 beauty.

well for some reason when played in media player it dosent show the full size of the movie even in full screen.

so i tried useing my dvd player called powerdvd

well for some reason when playing hte movie i dont see the movie. i can see a thin strip of the movie on the sides of the player and its ****ing me off and i want to be able to watch my movies with this program.

in full screen its just pure black? it plays perfect in windows media player but its now full size its small. even in full screen and i want to be able to watch a movie in TRUE full screen.



what is the problem that im haveing ??

heres a pic


i know in the pic of the windows media player you dont see a picture but there is one it just didnt stay when i screen shoot it and saved it with paint. but if you look hard you can see the size of the movie and the rest is just black and i wnat it to take advantage of my widescreen


__________________
CPU:INTEL Core I7 2600K (4.5Ghz)
RAM:8GB Corsair XMS3 DDR3 1600mhz
MOBO:ASUS P8P67 Pro rev 3.1
GFX card:EVGA GTX 780 Ti
HDD#1:Samsung 840 Pro 128Gb OS Drive
HDD#2:Western Digital Caviar 500GB 7200 RPM 16MB Cache Media/extra programs
HDD#3:Wester Digital Green 1TB 7200 RPM
Monitor: DELL 23" Widescreen LCD Monitor 1920x1080
OS: Windows 8 PRO 64-Bit

Last edited by atm743; 10-19-06 at 07:20 PM.
atm743 is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 10-20-06, 10:29 AM   #2
Newman_SCO
Member

 
Newman_SCO's Avatar 

Join Date: Mar 2004
Location: Scottyland

 
I'm running Omega Radeon drivers for an ATI. In ATI properties, there are overlay settings for video aspect ratios and different external monitor setups.

This might be related to your problem. Have a look in the Nvidia properties.

__________________
i5 2500k @ 4.5GHz / Artic Freezer 7 Pro / Asus P8Z68-V / Crucial M4 80gb
8GB Corsair Vengence DDR3 / Asus Xonar / Silver Power 500W / Fedora 14
-------------------------
Samsung Q320 (FC13) / Dell Hybrid Server (FC14)
Newman_SCO is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?