Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Power DVD has no sound, but WMP9 does

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-15-06, 11:59 AM Thread Starter   #1
Angry

 
Angry's Avatar 

Join Date: Feb 2001
Location: Bluefield, WV

10 Year Badge
 
Power DVD has no sound, but WMP9 does


Ive tried 2 diff versions of power dvd, both of them vr 7.x.x.x
WIth no luck. I reinstalled a k-lite codec pack. Still no go.
And Codec Sniper wont even load with an error for some reason.
ANd yes the volume is all the way up :P

Windows media player 9 plays it just fine, but I hate it! ANd its slightly buggy as well.

Any ideas? I had this problem before my spyware issue. (fixed BTW thnx!) This is the only other issue with this pc. as it kinda functions as an HTPC, and gaming rig.

__________________

Main Rig.....................Game Server............................................ Media Server..............Untangle................Nvidia Shield
Core i3 2100 ....... ........Phenom II X4 965 w/CM Hyper 612.............Athlon II X4 620....... Athlon X2 2350-BE....... Android 4.4.2
MSI P67A-GD65 ..............GA-890GPA-UD3H.....................................Biostar A780L3G...........MSI 785GTM-45..........16gb mSDHC
G.Skill 1333 4x2gb............16gb Partriot S5 1333................................4gb DDR3 1333...........4gb OCZ DDR2 1066
EVGA GTX 670 ....................EVGA GTX275
60gb OCZ Summit.................4x250gb WD RE Raid0
ViewSonic VX2453mh-LED
Angry is offline Benching Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 11-15-06, 12:01 PM Thread Starter   #2
Angry

 
Angry's Avatar 

Join Date: Feb 2001
Location: Bluefield, WV

10 Year Badge
 
I also looking into d/ling a trail of WInDVD to see if that worked, but it requires quick time AND realplayer work.....F that.

__________________

Main Rig.....................Game Server............................................ Media Server..............Untangle................Nvidia Shield
Core i3 2100 ....... ........Phenom II X4 965 w/CM Hyper 612.............Athlon II X4 620....... Athlon X2 2350-BE....... Android 4.4.2
MSI P67A-GD65 ..............GA-890GPA-UD3H.....................................Biostar A780L3G...........MSI 785GTM-45..........16gb mSDHC
G.Skill 1333 4x2gb............16gb Partriot S5 1333................................4gb DDR3 1333...........4gb OCZ DDR2 1066
EVGA GTX 670 ....................EVGA GTX275
60gb OCZ Summit.................4x250gb WD RE Raid0
ViewSonic VX2453mh-LED
Angry is offline Benching Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 11-15-06, 12:30 PM   #3
bchur83
Member



Join Date: Jan 2003
Location: Land of 10,000 Lakes

10 Year Badge
 
Have you checked the audio options within PowerDVD to see what they are set to?

__________________
Main Rig: Asus P8Z68 Pro Gen3 * Core i7 2600K @ 4.4Ghz * 8GB (2x 4GB) Mushkin Blackline PC3-1600 * GeForce GTX 560TI 448 1280MB * 6TB Storage * LG BD/RW * Lian-Li PC-V2000B * Dell 24" 2407FPW & Asus 24" VS248H
Backup Rig: Gigabyte EP45-UD3P * C2Q Q9400 @ 3.2Ghz * 4GB (2x 2GB) G-Skill PC2-8000 * Sapphire Radeon 4870 512MB * 320GB Storage * Samsung SH-S203N DVD+/-RW * Apex Full Tower Case * 2x Dell 19" LCD
HTPC: Abit IP35PRO * C2D E6600 @ Stock * 2GB G-Skill PC6400 * Geforce 8600GT 256MB * 640GB Storage * Lite On 16x DVD-ROM * 55" Samsung 1080p 3D LED LCD via HDMI

Media Server: DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D * A64 3800+ X2 * 1GB PC3200 * Powercolor X800XL * 14TB Storage * Lite On 16x DVD-RW

Heatware
bchur83 is offline   QUOTE Thanks
Old 11-15-06, 12:54 PM Thread Starter   #4
Angry

 
Angry's Avatar 

Join Date: Feb 2001
Location: Bluefield, WV

10 Year Badge
 
headphone and stero, using onboard nforce sound.

__________________

Main Rig.....................Game Server............................................ Media Server..............Untangle................Nvidia Shield
Core i3 2100 ....... ........Phenom II X4 965 w/CM Hyper 612.............Athlon II X4 620....... Athlon X2 2350-BE....... Android 4.4.2
MSI P67A-GD65 ..............GA-890GPA-UD3H.....................................Biostar A780L3G...........MSI 785GTM-45..........16gb mSDHC
G.Skill 1333 4x2gb............16gb Partriot S5 1333................................4gb DDR3 1333...........4gb OCZ DDR2 1066
EVGA GTX 670 ....................EVGA GTX275
60gb OCZ Summit.................4x250gb WD RE Raid0
ViewSonic VX2453mh-LED
Angry is offline Benching Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?