Notices

Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > nVidia GPUs
nVidia GPUs
Forum Jump

geForce 7950 GX2 issues

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-27-07, 07:50 PM Thread Starter   #1
archangelgabe
Member

 
archangelgabe's Avatar 

Join Date: Sep 2006
Location: Hawaii

 
geForce 7950 GX2 issues


Recently, my 7950 GX2 has been tweaking out. Specifically, I haven't been able to enable multiple GPU settings or set up dual monitor because every time
Every time I try to enable Multiple-GPU processessing it has a "NVIDIA Control Panel Application, 1.2.0.82 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." and just shuts down.

I'm reinstalled the drivers that came with it to no success, so I installed the new drivers and it's still not working. It's worked fine before so it's not the power, and I haven't added anything new to it. I'm hoping it's something very simple I've overlooked, but it's safer to ask the masses.


[edit] re:re installed drivers, physically took out the card and put it back in and I've lost the "Dual View" option when it comes to the possible multi-monitor settings. It still shows the "problem has occured" window when I go to multi gpu settings.

Anyone know how to get either multiple desktops on XP, or what other settings will work? I can't use horizontal setting because I play WoW and in maxed, windowed mode, it'll take up both screens when I want it to only take up one when maximized so I can have my work open on another screen.

Dual view worked, I just can't find it now. Any help is much appreciated.

Last edited by archangelgabe; 02-27-07 at 08:36 PM.
archangelgabe is offline   QUOTE Thanks
Old 02-27-07, 08:21 PM   #2
AC3421
Disabled



Join Date: Oct 2006
Location: Santa Monica, California

 
The picture you tried to post inst there/not working.
AC3421 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-27-07, 09:04 PM   #3
lekyiscool
Member

 
lekyiscool's Avatar 

Join Date: Nov 2006
Location: Canada

 
have u tried reinstalling windows ? or setting the advanced settigns back to default ?

its a longshot but u never know
lekyiscool is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > nVidia GPUs
nVidia GPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 07:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?