Notices

Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

new opteron 170

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 07-15-07, 12:33 PM Thread Starter   #1
Resqme
Member

 
Resqme's Avatar 

Join Date: Mar 2001
Location: Shelby Township, MI.

 
new opteron 170


Hi all
Just put in a opteron 170 in my board, And installed the hotfix for dual core and installed the dual core drivers from amd, But every time i boot the computer it keeps trying to install the acpi multiprcessor and i get error The data is invalid.
the computer shows having dual processor in system information as in 2 lines one for each core i guess, just can not figure out acpi thing . Any help would be great

Thanks
Resqme is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > CPUs > AMD CPUs
AMD CPUs
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?