Notices

Overclockers Forums > Discussions > General Discussion
General Discussion Forum for general conversation, share interests, have a laugh or discuss anything not related to above or below forums.
Forum Jump

Anyone tried dialling an 800 number from outside that country?

Post Reply New Thread Subscribe
 
 
Thread Tools
Old 12-31-07, 07:49 PM Thread Starter   #1
invictius
Disabled



Join Date: Oct 2005
Location: 4 hrs from where all these goodies are made, yet they cost double here than on newegg(which isn't on my continent)!

 
Anyone tried dialling an 800 number from outside that country?


I'd like to see if it works...
invictius is offline   QUOTE Thanks
Old 12-31-07, 08:05 PM   #2
Omsion
Member

 
Omsion's Avatar 

Join Date: Mar 2006
Location: Chicago and/or NJ

 
Nope, still need international long distance (this is why quite a few people have trouble with support - the support number is a US 800 number and thus discourages international support)

__________________
Current
2500K | ASRock Z68 Pro3-M | TR Venomous X
EVGA GTX 460 768MB | 2x4GB G.Skill (F3-12800CL9D-8GBSR2)
Seasonic X650 | Fractal Design Define Mini
Omsion is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 01-01-08, 09:17 AM   #3
Surfrider77
Member

 
Surfrider77's Avatar 

Join Date: Jan 2006
Location: Abroad...

 
Just use Skype. I am overseas and dial 800 numbers back to the states all the time for free.

Otherwise, if I were to pick up my house or cell phone I would be charged an international charge to the US, regardless if its 800 or not.

__________________
Corsair 600T
ASUS Z77 V-Pro
Intel 3770K 4.5GHz - 1.20vCore
16GB G.Skill @ 2400MHz
Two EVGA 670 in SLI
- P14.6k 3DM'11 -
180GB Intel 520 SSD
Corsair AX850 Power Supply
5x2TB RAID5 Storage - Synology DS1010+ NAS
Surfrider77 is offline   QUOTE Thanks
Old 01-01-08, 10:38 AM   #4
Elif Tymes
Member

 
Elif Tymes's Avatar 

Join Date: Dec 2004

 
Some US 800 .numbers can be/are set up to provide international toll free, however the way you purchase it is blocked off by region (I.E. Make my number toll free to the UK) so it's not terribly cost-effective.

I'd go with Skype

__________________
Heatware:
Trolls: You mess with one of us, you mess with SSS
Gamertag: Elif Tymes
Elif Tymes is offline   QUOTE Thanks
Old 01-02-08, 07:58 AM Thread Starter   #5
invictius
Disabled



Join Date: Oct 2005
Location: 4 hrs from where all these goodies are made, yet they cost double here than on newegg(which isn't on my continent)!

 
Quote:
Originally Posted by Surfrider77 View Post
Just use Skype. I am overseas and dial 800 numbers back to the states all the time for free.

Otherwise, if I were to pick up my house or cell phone I would be charged an international charge to the US, regardless if its 800 or not.
Your joking!? I can just download this skype, buy a headset, and dial from (here's where I'm skeptical) Australia to U.S 800 numbers, for free??? What about this skype to landlines, domestic cell phones, how much does that cost (haven't actually seen a call charge chart anywhere)?
invictius is offline   QUOTE Thanks
Old 01-02-08, 08:58 AM   #6
-_{MoW}_-Assasi
Member

 
-_{MoW}_-Assasi's Avatar 

Join Date: Apr 2005
Location: Gday from Melbourne Australia!

 
I use SIP

Never actually tried dialing a "800" number tho

Whats an 800 number?

__________________
My Name is -_{MoW}_-Assasin, but the forum wont let me put my full name in, so ill just be a fail Assassin
Intel Xeon X3440 @ 4.0Ghz (200x20) 1.35v - XSPC RX240
32GB Patriot Viper III @ 800Mhz - 1.65v
ASUS nVidia GTX 670
ASUS P7P55D EVO
OCZ Vertex 2 120GB SSD
Hitachi HDD 2x RAID 0
Corsair AX850 PSU
Creative Sound Blaster Audigy - dead Sennheiser PC131 | Auzentech X-Fi Forte Klipsch ProMedia Ultra 5.1

Heatware
-_{MoW}_-Assasi is offline   QUOTE Thanks
Old 01-02-08, 09:36 AM   #7
Krogen
Member

 
Krogen's Avatar 

Join Date: Aug 2006
Location: Underground

 
Quote:
Originally Posted by -_{MoW}_-Assasi View Post
I use SIP

Never actually tried dialing a "800" number tho

Whats an 800 number?
It's a toll-free number in most places.

__________________
Gigabyte P55-UD3R
Core i5 750 @ 4GHz
HR-01 PLUS
4GB Corsair 1600 RAM
Galaxy 460GTX 768MB @ 900MHz core
WD 640GB Black
OCZ GameXStream 700W


Heat
Krogen is offline   QUOTE Thanks
Old 01-02-08, 09:52 AM   #8
Frodo Baggins
Member



Join Date: Aug 2001
Location: City of Dreaming Spires

 
Quote:
Originally Posted by Krogen View Post
It's a toll-free number in most places.
[strike]Most[/strike] All places in North America...

But it's a good question about what you should do when you're overseas...
Frodo Baggins is offline   QUOTE Thanks
Old 01-02-08, 11:30 AM   #9
JamesXP
Epic Fail Guy

 
JamesXP's Avatar 

Join Date: Apr 2007
Location: England

 
We have 800 numbers too, but it goes '0800' skype isn't that expensive, it is to cells though.

__________________
Intel i5 3570k @ 4.5GHz
Thermalright Macho 120 Rev A
8GB Kingston HyperX DDR 1600Mhz
ASRock Z77 Pro4
128GB Samsung 830 SSD
Corsair VX450

JamesXP is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Discussions > General Discussion
General Discussion Forum for general conversation, share interests, have a laugh or discuss anything not related to above or below forums.
Forum Jump

Thread Tools


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 06:12 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?