Notices

Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Hanging after 10 hours?

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 04-03-08, 10:01 PM Thread Starter   #1
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
Hanging after 10 hours?


any thoughts on why my FaH SMP hangs after 10-12 hours?

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 10:16 PM   #2
Arkaine23
Captain Random
Senior Evil Genius


 
Arkaine23's Avatar 

Join Date: Nov 2001
Location: Woodlands, Tx

10 Year Badge
 
XP 32bit? Try 5.92 client.

Otherwise drop your overclock a little or completely for the sake of testing if its a hardware stability issue.

__________________
Folding.for.team.32.as.OC3d!
i5 3570 @ 4.5 | 8GB | SSD | 5-disk Raid 0 | 660 Ti
Folding User Stats
Arkaine23 is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 10:16 PM Thread Starter   #3
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
oootay. will try.. again.. -_- this stability is getting annoying.

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 10:17 PM   #4
Arkaine23
Captain Random
Senior Evil Genius


 
Arkaine23's Avatar 

Join Date: Nov 2001
Location: Woodlands, Tx

10 Year Badge
 
Folding's a tough mistress.

__________________
Folding.for.team.32.as.OC3d!
i5 3570 @ 4.5 | 8GB | SSD | 5-disk Raid 0 | 660 Ti
Folding User Stats
Arkaine23 is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 10:57 PM   #5
ChasR
Senior Member

 
ChasR's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: Atlanta

 
if you're running v5.91 and lose net connectivity, folding stops. As Arkaine says, v5.92 solves this issue.

__________________

All ppd from friends and family. Many thanks to HayesK for his support and congrats on being the #1 Folder on Team 32. Special thanks to ChrisC and ColinC


Folding User Stats
ChasR is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 11:20 PM Thread Starter   #6
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
ahhhh. that must be it then... ::goes to upgrade::

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 11:30 PM Thread Starter   #7
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
When extracting in winrar
! C:\Documents and Settings\zanson\Desktop\FAH5.92beta-win32-SMP-update.zip: CRC failed in DeinoMPI.msi. The file is corrupt

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-03-08, 11:38 PM   #8
thideras
Destroyer of Empires and User Accounts, El Huginator
Premium Member #3

 
thideras's Avatar 

Join Date: May 2006
Location: South Dakota

 
Re-download it, might have been a bad download.

__________________
Desktop: Gigabyte Z77X-UD5H | 3570k | 32 GB | GTX 770 Classified | 1 TB Samsung Evo & 2 TB HDD | Windows 3.1 | 4x 2560x1400 Monitors
VM Server 1: Dell R710 | 2x E5645 | 128 GB RAM | 8x 300 GB Savvio | IBM M1015 | 34 TB Raw disk | XenServer
VM Server 2: Dell R710 | 2x E5645 | 288 GB RAM |
8x 300 GB Savvio | XenServer
"That's not overkill, or a lot. That's just thiderastic." -txus.palacios
"Clouds are silent, cold, and wet. Servers are none of these things." -Bobnova

Current project: Rackmount Overkill (New)
Articles: Rack Mounting 101 | Dell Perc 5/i Throughput Benchmarks
My Website


Want to talk directly to all the moderators at once? Call the Mod Hotline!
thideras is offline Author Profile Benching Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 04-04-08, 08:05 AM   #9
ChasR
Senior Member

 
ChasR's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: Atlanta

 
XP x32 right? v5.92 doesn't yet work on a 64 bit OS.

__________________

All ppd from friends and family. Many thanks to HayesK for his support and congrats on being the #1 Folder on Team 32. Special thanks to ChrisC and ColinC


Folding User Stats
ChasR is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-04-08, 10:44 AM Thread Starter   #10
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
yea it's 32 bit... i can reload the page and redownload it a million times (and on different machines) it still comes up corrupt.

anyone have this in a package i can download that they know works?

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-04-08, 10:48 AM   #11
WarriorII
Moderator #666

 
WarriorII's Avatar 

Join Date: Nov 2001
Location: Moderating

10 Year Badge
 
Might have to see if someone over at Stanford F@H Forums has one.

At least let them know it's coming out corrupt for you.

Here is the link to Stanford
http://foldingforum.org/

__________________
To Honor Those who went before their time.
God Bless them all
Fight the Fight worth Fighting
FOLD for Team 32
IS THERE A CURE AMONG US?

Black Belt Overclocker MyHeatware under WarriorII
WarriorII is offline   QUOTE Thanks
Old 04-04-08, 12:03 PM   #12
ChasR
Senior Member

 
ChasR's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: Atlanta

 
The only problem I had was it doesn't run in XP x64, even with a 64 bit MCI.

__________________

All ppd from friends and family. Many thanks to HayesK for his support and congrats on being the #1 Folder on Team 32. Special thanks to ChrisC and ColinC


Folding User Stats
ChasR is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-04-08, 12:30 PM   #13
ChasR
Senior Member

 
ChasR's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: Atlanta

 
instead of using winrar, just extract the files with the zip application included in XP. It works for me.

__________________

All ppd from friends and family. Many thanks to HayesK for his support and congrats on being the #1 Folder on Team 32. Special thanks to ChrisC and ColinC


Folding User Stats
ChasR is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-05-08, 09:06 PM Thread Starter   #14
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
yea i got it all running now but i keep getting errors. Copied from other forum post:

ok got it working, now it tried to redownload a WU and i get this

Code:
[18:28:05] Verifying core Core_a1.fah...
[18:28:05] Signature is VALID
[18:28:05]
[18:28:05] Trying to unzip core FahCore_a1.exe
[18:28:05] Decompressed FahCore_a1.exe (2035712 bytes) successfully
[18:28:05] + Core successfully engaged
[18:28:10]
[18:28:10] + Processing work unit
[18:28:10] Core required: FahCore_a1.exe
[18:28:10] Core found.
[18:28:10] Working on Unit 06 [April 4 18:28:10]
[18:28:10] + Working ...
[18:28:10] - Calling 'mpiexec -channel shm -env MPICH_USE_SMP_OPTIMIZATIONS 1 -n
p 4 FahCore_a1.exe -dir work/ -suffix 06 -checkpoint 15 -forceasm -verbose -life
line 2496 -version 592'

[18:28:14] CoreStatus = 63 (99)
[18:28:14] + Error starting Folding@Home core or unexpected system termination o
f core.
[18:28:19]
[18:28:19] + Processing work unit
[18:28:19] Core required: FahCore_a1.exe
[18:28:19] Core found.
[18:28:19] Working on Unit 06 [April 4 18:28:19]
[18:28:19] + Working ...
[18:28:19] - Calling 'mpiexec -channel shm -env MPICH_USE_SMP_OPTIMIZATIONS 1 -n
p 4 FahCore_a1.exe -dir work/ -suffix 06 -checkpoint 15 -forceasm -verbose -life
line 2496 -version 592'

[18:28:23] CoreStatus = 63 (99)
[18:28:23] + Error starting Folding@Home core or unexpected system termination o
f core.
[18:28:28]
[18:28:28] + Processing work unit
[18:28:28] Core required: FahCore_a1.exe
[18:28:28] Core found.
[18:28:28] Working on Unit 06 [April 4 18:28:28]
[18:28:28] + Working ...
[18:28:28] - Calling 'mpiexec -channel shm -env MPICH_USE_SMP_OPTIMIZATIONS 1 -n
p 4 FahCore_a1.exe -dir work/ -suffix 06 -checkpoint 15 -forceasm -verbose -life
line 2496 -version 592'

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-05-08, 09:47 PM   #15
ChasR
Senior Member

 
ChasR's Avatar 

Join Date: Apr 2004
Location: Atlanta

 
CoreStatus = 63 (99)

Permissions issue. You've likely got the password wrong somewhere. IIRC you shouldn't enter one in Denio.

__________________

All ppd from friends and family. Many thanks to HayesK for his support and congrats on being the #1 Folder on Team 32. Special thanks to ChrisC and ColinC


Folding User Stats
ChasR is offline Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-05-08, 11:32 PM Thread Starter   #16
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
ahhh thats the problem then

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-06-08, 12:05 AM Thread Starter   #17
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
meh, i'll play with it more tomorrow..

on a better note, im made 5,280 points in the last 24 hours :-p

Team rank:946

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-06-08, 10:49 PM Thread Starter   #18
Zanson
Member

 
Zanson's Avatar 

Join Date: Nov 2007
Location: Philadelphia, PA

 
ok, i dont have a password for denio, and i have a windows password (that works with the last version) and im still getting the permission error.

any thoughts?

__________________

-------- New Gaming Rig PC: 3DMark06 Score P15760 | Old Gaming Rig: 3DMark06 Score 12375
CPU---- AMD Phenom II 1090T Thuban OC to 4.05GHz. | Q6600 Kentsfield 2.40Ghz - tr-120ex-- OC 3.2 @1.47V
RAM---- G.Skill Ripjaw (2 x 4GB) DDR4 @ 1600MHz.. | G.SKILL (4 x 1GB) DDR2 800 - tr-HR-07
GPU---- EVGA NVIDIA 460 Superclocked............. | MSI N9600GT 512MB 256-bit
MOB---- ASUS M4A89TD PRO Socket AM3.............. | Gigabyte EP35-DS4 P35
HDD---- Intel 80GB SSD, WD Black 1TB, WD Green 2TB| 2 - Seagate Barracuda 500GB, 1 WD Black 1TB, INTEL X25-M G2
PSU---- Corisaire 540w Modular................... | Corisaire 520w PSU
Zanson is offline   QUOTE Thanks
Old 04-07-08, 09:34 AM   #19
Arkaine23
Captain Random
Senior Evil Genius


 
Arkaine23's Avatar 

Join Date: Nov 2001
Location: Woodlands, Tx

10 Year Badge
 
I had the same problem first time I tried installing 5.92. Wound up just scrapping it and installing again.

__________________
Folding.for.team.32.as.OC3d!
i5 3570 @ 4.5 | 8GB | SSD | 5-disk Raid 0 | 660 Ti
Folding User Stats
Arkaine23 is offline Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Overclockers.com Teams > Folding Team
Folding Team Join the Overclockers.com Protein-Folding Team and support medical research!
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?