Notices

Overclockers Forums > Software > Internet, Networking, and Security
Internet, Networking, and Security Networking and Viruses/Malware trouble. Get the answers here.
Forum Jump

Firefox and IE hack

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 01-23-09, 09:00 AM Thread Starter   #1
Joeteck
Retired

 
Joeteck's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Long Island

 
Firefox and IE hack


Not sure if you guys are aware.

But type this in your Firefox browser

about:config

More info about it here and here

Enjoy.
Joeteck is offline   QUOTE Thanks
Old 01-23-09, 09:10 AM   #2
EarthDog
Researches Meritless
LIES for the Front
Page and Super Mutterator

Overclockers.com Editor
First Responders


 
EarthDog's Avatar 

Join Date: Dec 2008
Location: Stuck in Maryland...

 
Very interesting. Thankfully Chrome works like a champ for me.

__________________

"We have more information and more ways of accessing it than ever, yet seem increasingly less inclined to do so."- Michael Wilbon
EarthDog is offline Author Profile Benching Profile Folding Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 01-23-09, 09:54 AM   #3
gangaskan

 
gangaskan's Avatar 

Join Date: Dec 2003
Location: Lorain, ohio

10 Year Badge
 
i like using foxtune myself its very easy to use and uses most of these commands

__________________
Main Rig: [Silverstone TJ06 painted hammer black] [Intel E6550 3.2 ghz 1.35v ] [4 gigs Gskil] [Asus P5k Premium Wifi/ap] [Soundblaster Audiguy ZS platinum] [ATI 3560 pro] [enhiem 1250 pump, Swiftech Storm, primoflex tubing, mcres micro, maze 4 gpu block][ Windows Vista x64 Ultimate sp1]
HTPC: [LianLI V300B] [Opty 165 1.88 ghz] [Thermalright XP90] [2 gb OCZ Platinum DDR400] [Soundblaster X-FI Xtreme Music] [8600GT Stock] [Windows Vista Home Premium sp1]
Server: [Rocketfish Tower] [c2d E6600][Scythe Ninja Jr] [4 gigs Gskil ddr2 800][ATI X850XT ] [Windows Vista B]
Network: Cisco 851W uptime: forever
Heatware
gangaskan is offline   QUOTE Thanks
Old 01-23-09, 10:48 AM Thread Starter   #4
Joeteck
Retired

 
Joeteck's Avatar 

Join Date: Oct 2001
Location: Long Island

 
Quote:
Originally Posted by gangaskan View Post
i like using foxtune myself its very easy to use and uses most of these commands

Can you provide a link for foxtune?
Joeteck is offline   QUOTE Thanks
Old 01-23-09, 11:05 AM   #5
gangaskan

 
gangaskan's Avatar 

Join Date: Dec 2003
Location: Lorain, ohio

10 Year Badge
 
Quote:
Originally Posted by Joeteck View Post
Can you provide a link for foxtune?

http://www.totalidea.com/product.php?Product=FireTune

__________________
Main Rig: [Silverstone TJ06 painted hammer black] [Intel E6550 3.2 ghz 1.35v ] [4 gigs Gskil] [Asus P5k Premium Wifi/ap] [Soundblaster Audiguy ZS platinum] [ATI 3560 pro] [enhiem 1250 pump, Swiftech Storm, primoflex tubing, mcres micro, maze 4 gpu block][ Windows Vista x64 Ultimate sp1]
HTPC: [LianLI V300B] [Opty 165 1.88 ghz] [Thermalright XP90] [2 gb OCZ Platinum DDR400] [Soundblaster X-FI Xtreme Music] [8600GT Stock] [Windows Vista Home Premium sp1]
Server: [Rocketfish Tower] [c2d E6600][Scythe Ninja Jr] [4 gigs Gskil ddr2 800][ATI X850XT ] [Windows Vista B]
Network: Cisco 851W uptime: forever
Heatware
gangaskan is offline   QUOTE Thanks
Old 01-25-09, 05:33 PM   #6
Lian Li
Member

 
Lian Li's Avatar 

Join Date: Oct 2007
Location: Sacramento, CA.

 
Quote:
Originally Posted by Joeteck View Post
Not sure if you guys are aware.

But type this in your Firefox browser

about:config

More info about it here and here

Enjoy.
yep, been knowing about this for years

__________________
Mobo Abit AN-M2
CPU AMD Athlon 64 X2 5400 2.8Ghz Black Edition
HD Seagate 7200.10 250GB/Maxtor DM +9 160GB/WD 500gb external
Optical Drive Lite-On LH-20A1L-06 DVD burner
RAM G.Skill DDR2 800 Dual channel 2GB (2 x 1GB)
GPU MSI HD 4830 OC
Audio AudioTrak Prodigy HD2
Speakers Insignia NS-B2111
Receiver JVC UX-G70
PSU Hiper Type-R 580 watts
Case Lian Li PC-7SB w/Window
Monitor Lenovo L222
Lian Li is offline   QUOTE Thanks
Old 01-25-09, 05:46 PM   #7
Neuromancer
Member

 
Neuromancer's Avatar 

Join Date: Oct 2005
Location: Tau'ri

 
about:config also works in Opera


Although it does not work in IE so not sure about the thread title...

__________________
All rants I produce are sole property of 127.0.0.1.
10 types of people understand binary.
Suck iiiiiitttttttttt. -Shawn Spencer
Linux is the stepchild of the OS world. "You told me to set 192.168.0.266 ip address", okay >>>Kernel PANIC - Me
Neuromancer is offline Benching Profile Heatware Profile   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Internet, Networking, and Security
Internet, Networking, and Security Networking and Viruses/Malware trouble. Get the answers here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?