Notices

Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Windows Update

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 02-06-02, 08:24 PM Thread Starter   #1
RX 7 Playboy
Registered

 
RX 7 Playboy's Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: Starke Florida

 
Question Windows Update


I am the computer administrator of my computer and everytime i turn on the computer it automatically logs me in as the computer administrator but when i go to windows update it tells me that i have to go back and right click on windows update and "run as" then enter a administrator password, which i don't have a password for me or the administrator so it will not accept it. And if I did create a password for it, it would still tell me the same thing over and over. Someone please help.
Thanks
RX 7 Playboy is offline   QUOTE Thanks
Old 02-06-02, 09:27 PM   #2
redduc900
Super Moderator
First Responders

 
redduc900's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: WCG@home in Portland

10 Year Badge
 
You might want to give this a try...

Start Internet Explorer.

On the Tools menu, click Internet Options.

Click the Advanced tab.

Select the Use HTTP 1.1 through Proxy Connections check box, and then click OK .

Quit and then restart Internet Explorer, and then try to connect to the Windows Update Web site again.

redduc900 is offline   QUOTE Thanks
Old 02-06-02, 11:52 PM   #3
AMD'er
Member

 
AMD'er's Avatar 

Join Date: Jan 2002
Location: Atlanta

10 Year Badge
 
How long has this been happening? If it has just started I would say use the System Restore feature, this would fix that problem if it has just started happening

__________________
No Rig Must Build New Still Waiting to Build A New One

R.I.P (2002-2006) to the following Machine!!!
P4 2.6C @ 3.32
IC7G
512 HyperX 3500
ATI 9800 Pro
Words of Wisdom:
A Wise Man Once Said..."I PITTY DA FOOL"
AMD'er is offline   QUOTE Thanks
Old 02-06-02, 11:59 PM Thread Starter   #4
RX 7 Playboy
Registered

 
RX 7 Playboy's Avatar 

Join Date: Feb 2002
Location: Starke Florida

 
it has been doing it ever since installed xp on this harddrive. i had recieved a bunch of windows protection errors and i had to reset the bios and reformat my hd a couple times and fdisk it also. finally my system loaded right. but it will just not let me get to the windows update. i used the same OS on my last system and it allowed me to access windows update. So I have not been able to access windows update since I reformatted the HD and reset the bios.
RX 7 Playboy is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Software > Microsoft Operating Systems
Microsoft Operating Systems Microsoft Operating Systems and Applications
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 07:40 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?