Notices

Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Scanner Help - HP

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 11-17-10, 07:03 PM Thread Starter   #1
mkoersvelt
Member

 
mkoersvelt's Avatar 

Join Date: Mar 2003
Location: Winnipeg,Canada (EH!)

 
Question Scanner Help - HP


I have a new HP F4480 All in One scanner.
The scanner won't work as the diagnostic tool claims no drivers are there / installed. I used the original disk to do the install/un-install 3 times.
Still not working. I'm running Vista which the disk supports.
The driver /file missing is AiO_scan.msi
The HP site is no help.
Any ideas guys??

__________________
______________________________________
RIG 1| AMD LIVE 64 4400+ BRISBANE | 2300 MHZ DUAL CORE | ACER FG690GVM | 3GIG DDR2-4200 MUSHKIN 4-4-4-12 | SEGATE 320GIG SATA | ATI HD 3450
______________________________________
RIG 2 | ABIT BE-7 1.0 | P-4@2.457 | DDR 333 1024MEG | WD 80GIGx2 | NVIDIA TI-4200
mkoersvelt is offline   QUOTE Thanks
Old 11-18-10, 05:57 AM   #2
Diggrr
Underwater Senior Member

 
Diggrr's Avatar 

Join Date: Nov 2001
Location: Gun Lake, MI. USA

10 Year Badge
 
Was the USB cable unplugged (as it should be) during the software install?, or since then?
That's always been my issue with printers--forgetting to unplug everything when redoing the software, and plugging them in only when the install asks you to.

__________________
Rig1: C2D E8400 @3510 Ф Asus P5G41T-M-LX Plus mobo Ф 8 Gigs Ballistix DDR3 1333 Ф Asus GT520 Silent Ф 4 Deep Cool 92mm case fans Ф FSP 1U 460 Watt PSU
External Watercooling: QP-320-Res w/Gentle Typhoon's and metal screen filters Ф Cooling modded MCP350 & MCP355 W/Swiftech white dual pump top Ф D-Tek Fuzion V2 Ф 1/4" Norprene tubing

Life's Tragedy is that we get old too soon and wise too late. ~ Benjamin Franklin
Diggrr is offline   QUOTE Thanks
Old 11-18-10, 11:57 AM Thread Starter   #3
mkoersvelt
Member

 
mkoersvelt's Avatar 

Join Date: Mar 2003
Location: Winnipeg,Canada (EH!)

 
HP


No, I did unplug the USB cable when the installation program asked. I did the uninstall/re-install 3 times and got this issue everytime.
I've always had great luck with HP printers so this is really odd.
Still looking for a answer.
I can use Windows Photo Gallery to scan-it works, I tried it.

__________________
______________________________________
RIG 1| AMD LIVE 64 4400+ BRISBANE | 2300 MHZ DUAL CORE | ACER FG690GVM | 3GIG DDR2-4200 MUSHKIN 4-4-4-12 | SEGATE 320GIG SATA | ATI HD 3450
______________________________________
RIG 2 | ABIT BE-7 1.0 | P-4@2.457 | DDR 333 1024MEG | WD 80GIGx2 | NVIDIA TI-4200
mkoersvelt is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?