Notices

Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Monitor problem

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 04-02-02, 05:05 AM Thread Starter   #1
exhaust18
Registered



Join Date: Jan 2002

 
Monitor problem


I have a 19" Silicon Graphics monitor and whenever I hook it up it on stays in energy save mode with the orange light flashing.What could be the problem?
exhaust18 is offline   QUOTE Thanks
Old 04-02-02, 06:58 AM   #2
David
Forums Super Moderator
Overclockers.com Lead Editor



 
David's Avatar 

Join Date: Feb 2001
Location: Hiding from Americans and making pretty colours in a drybox in St Andrews

10 Year Badge
 
Looks like the signal isn't reaching the monitor. Do other monitors work? Are all the plugs and connections in correctly? Are you pushing the resoultion too high?

__________________
David J. Nelson MChem(Edin) PhD(Strath) MRSC [ResearcherID: D-3927-2011]
OC Forums Super Moderator // Overclockers.com Editor


The Workhorse: [Lenovo W510] Intel Core i7-720QM / 8 GB DDR3 / nVidia Quadro FX880M / Crucial M4 256 GB SSD / Windows 7
The HTPC/Server: AMD Phenom X4 9650 / 6 GB DDR2 / nVidia 8300 / 5 TB of HDDs / Antec Solo II Case / Windows 7
The Gaming Rig: AMD Llano A6-3650 / 4 GB DDR3 / nVidia GTX260 / 2x 500 GB HDD in RAID0 / Antec Dark Fleet DF-85 Case / Windows 7
The Benchmarking Setup: Various LGA775 chips / Asus Rampage Formula / 2 GB OCZ 1066 MHz DDR2 / nVidia Quadro NVS 285 / 320 GB HDD / Windows 7

My research fellowship is eating all my time, so I may be slow to reply to emails and private messages.
David is offline Author Profile Benching Profile Folding Profile   QUOTE Thanks
Old 04-02-02, 07:15 AM Thread Starter   #3
exhaust18
Registered



Join Date: Jan 2002

 
Everything is connected and my 17" works fine. I have never used this monitor.
exhaust18 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Discuss your new build and gather upgrade suggestions. And if your question doesn't fit anywhere else...it goes here.
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?