Notices

Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

help!!! my SB CT4170(ISA)!

Post Reply New Thread Subscribe Search this Thread
 
 
Thread Tools
Old 05-30-02, 06:22 PM Thread Starter   #1
sk8draw
Registered



Join Date: May 2002

 
Unhappy help!!! my SB CT4170(ISA)!


only functions a canal... the other is dumb... alguem knows what it can be? I you wanting to record sounds and is bad thus
its SUX...
sk8draw is offline   QUOTE Thanks
Old 05-30-02, 08:59 PM   #2
o770
Member

 
o770's Avatar 

Join Date: Apr 2001

10 Year Badge
 
você é do Brasil?

what did it happen before the problem to start?
o770 is offline   QUOTE Thanks
Old 05-31-02, 09:45 AM Thread Starter   #3
sk8draw
Registered



Join Date: May 2002

 
so....simm


sow sim do brasil..
eu naum manjo mto de ingles ai.. sux!!
sk8draw is offline   QUOTE Thanks
Old 05-31-02, 12:33 PM   #4
o770
Member

 
o770's Avatar 

Join Date: Apr 2001

10 Year Badge
 
Re: so....simm


Quote:
Originally posted by sk8draw
sow sim do brasil..
eu naum manjo mto de ingles ai.. sux!!
nem de português pelo jeito, hehe.. brincadeira!
o770 is offline   QUOTE Thanks
Old 05-31-02, 12:38 PM   #5
Pinky
Disabled

 
Pinky's Avatar 

Join Date: Apr 2001
Location: Narf City, USA

10 Year Badge
 
Okay, I won't be of any help here

You go otto!!
Pinky is offline Heatware Profile   QUOTE Thanks
Old 06-02-02, 03:56 PM Thread Starter   #6
sk8draw
Registered



Join Date: May 2002

 
Exclamation


no more helps????
sk8draw is offline   QUOTE Thanks
Old 06-02-02, 05:22 PM   #7
o770
Member

 
o770's Avatar 

Join Date: Apr 2001

10 Year Badge
 
hey sk8draw!

you said youre trying to connect your stereo in it. its possible the sound card has only the support to one audio canal in the line-in. otherwise that seems to me like a problem with the sound card, i cant think of any other thing that would cause such problem.
check the cards manual for a jumper or something, or even a connection on the board (pcb), also to be sure about the support to one/two canals.
do u have the manual yet?
o770 is offline   QUOTE Thanks
Old 06-02-02, 07:17 PM Thread Starter   #8
sk8draw
Registered



Join Date: May 2002

 
Red face


yeah.. ihave the manual...
bat in the manual dont have informatios about line in....
only about amplificator....
sk8draw is offline   QUOTE Thanks
Old 06-02-02, 07:25 PM   #9
o770
Member

 
o770's Avatar 

Join Date: Apr 2001

10 Year Badge
 
that really seems like a hardware issue but im not sure if old drivers and some windows settings could cause this.
the card is old so if youre running windows 2000 or xp you should look for updated drivers. you can either check the audio settings to the recording in the sound settings. the sound settings within the control panel; youll find the record settings, check if the hardware acceleration is not disabled.
o770 is offline   QUOTE Thanks
Old 06-30-02, 03:23 PM   #10
@crilicM@n
Senior Member

 
@crilicM@n's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Chapecó-SC

 
Re: help!!! my SB CT4170(ISA)!


Quote:
Originally posted by sk8draw
only functions a canal... the other is dumb... alguem knows what it can be? I you wanting to record sounds and is bad thus
its SUX...
Aí Parceria...! Se o problema do canal é um desvio constante para a esquerda nas músicas do winamp, as versões mais recentes do programa tem uma configuração de um codec nas preferências com uma função para corrigir este "defeito"... Apesar de eu achar que pode ser o problema com um plug... As caixinhas de som tradicionais funcionam normalmente? Se o plug do cabo que vc estiver usando for mono ou se vc estiver usando um split stereo 2 monos para ligar mais de um conjunto de caixas o problema é o adaptador Y .... Eles não são stereo Y stereo stereo e sim stereo mono mono....
Bem... esta é a minha contribuição...! Se puder ajudar mais...

(Tenho uma SBPCI 128 da Creative parada, pois uso caixas de som USB.... Se quiser...)

__________________
Humberto Hepp \ @crilicM@n

MSX, atari, 386..., P133@166, P200@266, K6II400@450 Ergh, Cely400@573...
Celemine600@1008
Tualeron1100@1605... Sold
Lap: Travelmate c324XMi: moved to asus 1008 netbook...
New desktop: E8400+, 4gb gskill, ocz ssd 64gb + wd640 for data, radeon 4500... 24" monitor, corsair font, CM case etc...


"the lips of wise are closed, except to the ears of the understanding"
@crilicM@n is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-02, 07:54 AM Thread Starter   #11
sk8draw
Registered



Join Date: May 2002

 
ae...
tipo as caixas funcionam normalmente.....
o plug... hummm vo ve agora como limpa eles????
sk8draw is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-02, 10:31 AM   #12
Maxvla
Senior Member

 
Maxvla's Avatar 

Join Date: Jun 2002
Location: OKC

 
i'll sit back and watch the incomprehensible stuff fly by...

__________________
The Black Hole
Intel i7 860 2.8ghz
Gigabyte P55M-UD2
Mushkin 2x2GB DDR3 1600
EVGA GTX460 1GB
Intel X-25M 80GB SSD
Magnetics - 2x2TB 4x1TB
Corsair HX850W PSU
NEC DVD-RW
Maxvla is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-02, 07:32 PM   #13
@crilicM@n
Senior Member

 
@crilicM@n's Avatar 

Join Date: Dec 2000
Location: Chapecó-SC

 
Wink


Quote:
Originally posted by Maxvla
i'll sit back and watch the incomprehensible stuff fly by...
Hehe, sorry, I wrote in Portuguese becouse he has some difficulties with english... I was speaking about a MP3 bug in winamp that makes the musics play only in the left channel, what can be corrected by some options inside the program and about the plug he is using, the probable guity for that... It´s a stereo 2 mono out plug... So anything he connects on the Y plug adapter will play or the right or the left channel only... He needs a true stereo 2 stereo out´s Y plug adapter...

EDIT:

Strange?! I think we are located in the same place

__________________
Humberto Hepp \ @crilicM@n

MSX, atari, 386..., P133@166, P200@266, K6II400@450 Ergh, Cely400@573...
Celemine600@1008
Tualeron1100@1605... Sold
Lap: Travelmate c324XMi: moved to asus 1008 netbook...
New desktop: E8400+, 4gb gskill, ocz ssd 64gb + wd640 for data, radeon 4500... 24" monitor, corsair font, CM case etc...


"the lips of wise are closed, except to the ears of the understanding"

Last edited by @crilicM@n; 07-08-02 at 08:04 PM.
@crilicM@n is offline   QUOTE Thanks
Old 07-08-02, 09:17 PM   #14
o770
Member

 
o770's Avatar 

Join Date: Apr 2001

10 Year Badge
 
you figured it out well Humberto. hope he gets running the way he wants.
o770 is offline   QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


Overclockers Forums > Hardware > Video Cards > General GPU
General GPU
Forum Jump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Mobile Skin
All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
You can add these icons by updating your profile information to include your Heatware ID, Benching Profile ID or your Folding/SETI profile ID. Edit your profile!
X

Welcome to Overclockers.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this the best community on the Internet since 1998!


(4 digit year)

Why Join Us?

  • Share experience
  • Max out your hardware
  • Best forum members anywhere
  • Customized forum experience

Already a member?