• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

1.6a at 2664mhz with stock intel fan

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Maxvla

Senior Member
Joined
Jun 26, 2002
Location
OKC
yippy :)

and its stable for the most part :D

it made it through 3dmark2001se without throttling so thats cool.

the fan has been modified to run full speed.

all i need is some memory that will do 221mhz so i can run 3:4 again.

right now i'm running 1:1 cause my pc3000 can't get over 210mhz.

my 3dmark with 153mhz fsb and 3:4 memory is 13,175
my 3dmark with 166mhz fsb and 1:1 memory is 12,932

you can just imagine how much better i'd be doing with faster memory.

running at 1.68v and idle at 44 degrees 52 load.
 
OP
Maxvla

Maxvla

Senior Member
Joined
Jun 26, 2002
Location
OKC
micamica1217 said:
looking good maxvla....:cool:

how prime95 stable is it?

mica
i never could get prime95 to work on my computer... at any speed.

i'll try that cpu stability test 6 or whatever someone gave me.
 

micamica1217

Member
Joined
Jun 1, 2002
Maxvla said:

i never could get prime95 to work on my computer... at any speed.

i'll try that cpu stability test 6 or whatever someone gave me.

sounds like you need to up the voltage....

what vcore are you running at?

mica
 
OP
Maxvla

Maxvla

Senior Member
Joined
Jun 26, 2002
Location
OKC
micamica1217 said:


sounds like you need to up the voltage....

what vcore are you running at?

mica
1.68v and i can't go further without the wire trick which i will not do.

i don't need to up the voltage to run prime95. the program just doesn't work. keeps asking to log on to some server and never does anything. i've tried uninstalling and reinstalling several times. no go.
 

micamica1217

Member
Joined
Jun 1, 2002
just run the turture test..do not log on to anything.

see how long it takes to fail....

if you can run it for at least 8hrs then I would say it is very stable.

btw, if it fails in the first hour then you will need to pull back that OC.

mica
 
OP
Maxvla

Maxvla

Senior Member
Joined
Jun 26, 2002
Location
OKC
micamica1217 said:
just run the turture test..do not log on to anything.

see how long it takes to fail....

if you can run it for at least 8hrs then I would say it is very stable.

btw, if it fails in the first hour then you will need to pull back that OC.

mica
you don't understand. it won't do anything but try to log on.

it won't run the torture test because everything is greyed out so i can't select it.

i uninstalled it some time ago. crappy little program.
 

micamica1217

Member
Joined
Jun 1, 2002
Maxvla said:

you don't understand. it won't do anything but try to log on.

it won't run the torture test because everything is greyed out so i can't select it.

i uninstalled it some time ago. crappy little program.

wow....

I could send you the progie if you like.....then just try the options>torture test again.

mine is not grayed out.

I have to say, that this is one great test to see how stable your cpu is.

yet if you can run all your video games and other progies( seti, folding, so on ) then you should be ok.

BTW, nice OC.

mica
 

Rasputin'sLiver

counselor of clock
Joined
Jun 1, 2002
Location
Cleveland
Maxvla said:
yippy :)

and its stable for the most part :D

it made it through 3dmark2001se without throttling so thats cool.

the fan has been modified to run full speed.

all i need is some memory that will do 221mhz so i can run 3:4 again.

right now i'm running 1:1 cause my pc3000 can't get over 210mhz.

my 3dmark with 153mhz fsb and 3:4 memory is 13,175
my 3dmark with 166mhz fsb and 1:1 memory is 12,932

you can just imagine how much better i'd be doing with faster memory.

running at 1.68v and idle at 44 degrees 52 load.

excellent work! those are good numbers:beer: :beer:

now do the WIRE TRICK and you'll find you have even more headroom. if you don't wan't to, that's ok. you're doing very well. :D
 

Darryl_D

Member
Joined
Apr 25, 2002
Quoted from old man Rasputin
excellent work! those are good numbers

now do the WIRE TRICK and you'll find you have even more headroom. if you don't wan't to, that's ok. you're doing very well.

SPAWN OF SATAN!!!! HEY HEY GUESS WHOSE BACK??!!?!?!?

ANYWHO GOOD WORK MAXVLA! btw you need to get higher than 2.8 ghz or Ras will own you in his 1.6a overclocking adventures! Do you really want to be owned by an old and dying man???
 

Rasputin'sLiver

counselor of clock
Joined
Jun 1, 2002
Location
Cleveland
Darryl_D said:


SPAWN OF SATAN!!!! HEY HEY GUESS WHOSE BACK??!!?!?!?


holy moly, look what the jackel dragged in!

where the h have you been? :p

anyway, i've got a 1.8a, dude. i'm looking to buy a 2.53 in the future but want to be sure i'm getting a c1

welcome back. :eek:
 
Last edited: