• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

3DMark 2000 scores...want to compare.

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

DuronManiac

Registered
Joined
Apr 26, 2001
Well, here is my 3DMark 2k score.
System configuration is below. DX8a was used with 12.40 beta Det 3 drivers.
 

Wega!

Senior Member
Joined
Jan 6, 2001
Location
Denmark!
I think ur score is pretty low.... I get 5300 with my setup. Have u updated the 4 in 1 drivers?
 
OP
D

DuronManiac

Registered
Joined
Apr 26, 2001
My card is an MX200 64-bit card. That explains why the scores are low compared to yours, you probably have the 128-bit MX400 card.
 

WyrmMaster

I'm a little teapot Senior
Joined
Dec 17, 2000
Location
Montana, USA
5535 with Geforce at 120/205 and cpu at 1026 (9.5x108), mem at 143.

Also, the 7.76 drivers are way faster in 3dmark 2000, by about 200 points.
 

Pinky

Member
Joined
Apr 21, 2001
Location
Las Vegas, NV
I have the best PIII 750 mhz score in 3dmark 2000 with a 3800+, but that's horrible. There's something wrong with the PIII 750 -- the scores with other speed PIIIs are much higher (an explanation for why a 700 or 733 outperforms a video benchmarking test?).

I'm using the Winfast drivers included with the card -- they rule!! The detonators don't even come close (lose about 100+ marks and have other anomalies).
 

GOD

Member
Joined
Apr 26, 2001
Location
The land down under...LOL..
Pinky (May 23, 2001 01:36 p.m.):
I have the best PIII 750 mhz score in 3dmark 2000 with a 3800+, but that's horrible. There's something wrong with the PIII 750 -- the scores with other speed PIIIs are much higher (an explanation for why a 700 or 733 outperforms a video benchmarking test?).

I'm using the Winfast drivers included with the card -- they rule!! The detonators don't even come close (lose about 100+ marks and have other anomalies).

+11000.
did u check if your agp is set to 4X???
most of times even though u have set it to 4x in the bios ,it will not be at 4x.
check it out with sandra if this is so.
if it is not then try Nvmax.
very good prog if u know what u r doing.

GOD....
 

David

Forums Super Moderator
Joined
Feb 20, 2001
5200 OCed
Duron650 @ 702 (108x6.5)
128mB generic PC133 RAM
30GB seagate barracuda
GeForce 2 MX 205/215 (the highest I can get stable)

4400 normally
 

Pinky

Member
Joined
Apr 21, 2001
Location
Las Vegas, NV
My mobo only supports 2X agp, unfortunately, though that alone should not hinder the performance. It's been a chronic issue with this PC/mobo since I built it 6 months ago.
 
F

floyd

Guest
thats slow - i've gotten 4775 with my setup.........

soyo sy6BA+III @ 133 fsb
pIII 550e @ 733
geforce2 MX agp
192 MB pc133 generic ram
soundblaster live value
WD 7200 rpm 20g
******Good 'nuff for most stuff
 

BboySkid

Registered
Joined
Apr 16, 2001
4836 with my card at 190/195

could prolly go higher but i wanna be careful
i got a blorb on the chip and suck the stock HS on the back of the card to relieve the heat
 

most deaf

Member
Joined
Mar 12, 2001
Pinky (May 23, 2001 01:36 p.m.):
I have the best PIII 750 mhz score in 3dmark 2000 with a 3800+, but that's horrible. There's something wrong with the PIII 750 -- the scores with other speed PIIIs are much higher (an explanation for why a 700 or 733 outperforms a video benchmarking test?).

I'm using the Winfast drivers included with the card -- they rule!! The detonators don't even come close (lose about 100+ marks and have other anomalies).
the 700 and 733 run on a 133 mhz bus, yours uses a 100mhz bus
 

BboySkid

Registered
Joined
Apr 16, 2001
placid it might help witht eh comparison if you would include your system specs because we dont wanna aim for such a high score if we only have a weak system compared to you

update on ym score, ive upped my card to 205/215 and gotten 5115 stable
 

surfinguru

Member
Joined
Mar 13, 2001
Location
In the barrel!
3654 with card o/c'd to max settings. 3064 with card at default values. Also, CPU was @ 933, not 954 as stated in sig.
I think it's time for a new vid card. ;-} Elsa Ultra or Leadtek Ultra? Any suggestions?

Cheers.....
 

Placid

Senior Member
Joined
Mar 13, 2001
Location
Connecticut
surfinguru (May 30, 2001 02:48 p.m.):
3654 with card o/c'd to max settings. 3064 with card at default values. Also, CPU was @ 933, not 954 as stated in sig.
I think it's time for a new vid card. ;-} Elsa Ultra or Leadtek Ultra? Any suggestions?

Cheers.....

Get a gf3 if you can, the gf2 ultras were not much less last time I checked.
 

PowerProtein

Registered
Joined
Mar 29, 2001
I get 3460 with default settings, using the computer in my sig. But i have a GeForce 2 on the way, hehe. Can't wait, gonna overclock and run benchmarks all night.