• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Abit KT7-Raid,Bios thing

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

brint

Classic Senior Dude
Joined
Dec 16, 2000
Location
Denmark
Well hallo boys and girls, lets jump right to the question.
As you properly have guessed I have the Abit KT7-Raid mobo.
Hear it comes, I want to flash the bios on that thing, but will it kill my raid set-up?? Because the bios update for the Raid versions also have the latest Highpoint Bios in it, so when the Highpoint bios gets flashed will it then reset all the current set-ups?? I just wanted to ask before I do something completely stupid. Any help will be appreciated.
 

Kendle

Registered
Joined
Dec 19, 2000
brint (Jan 21, 2001 04:22 p.m.):
Well hallo boys and girls, lets jump right to the question.
As you properly have guessed I have the Abit KT7-Raid mobo.
Hear it comes, I want to flash the bios on that thing, but will it kill my raid set-up?? Because the bios update for the Raid versions also have the latest Highpoint Bios in it, so when the Highpoint bios gets flashed will it then reset all the current set-ups?? I just wanted to ask before I do something completely stupid. Any help will be appreciated.

well boyo, the best thing I can tell ya is write down every thing ya changed in bios and the raid set up then flash yer bios ....................then reset everything ..............
 
OP
brint

brint

Classic Senior Dude
Joined
Dec 16, 2000
Location
Denmark
Thanks,but you diddent answer my question.
The Question: If I Flash the bios on my Abit KT7-Raid, will I Kill my Raid set-up
All I want is a yes or a no.
 

Eriksson

Senior Member
Joined
Dec 17, 2000
Location
Iceland
Hmm, Good question, I guess a Bios upgrade will reset your HP bios settings and therefore your raid config. I might be wrong though ;)