• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

AGP Texture Acceleration not available?

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

dgk

Member
Joined
Feb 2, 2001
Location
Delray Beach FL
I'm putting together a new system - A7N8X, Win2K3, 9600 AIW. Everything seems ok except when I run dxdiag, under the Display tab, AGP Texture Acceleration is not available. I think it should be. 8X is enabled in the Bios. All the drivers are installed, probably too many since I installed the whole disc.

I haven't had a chance to install any games yet but this seems like a problem. Any advice appreciated.
 

boonmar

Member
Joined
Aug 31, 2001
Location
Florida
had the same problem with my new system, then I installed VIA Chipset 4 in 1 driver. Make sure that you install drivers for the motherboard chipset. Check out the the website for the lastest.
 
OP
D

dgk

Member
Joined
Feb 2, 2001
Location
Delray Beach FL
I think I did that already but I'll try again. Thanks.

... a little time passes ...

Comes back with a big smile. Well, that did it. Sort of. I went to the Asus site but already had the latest drivers. But there was a message that their drivers were more recent than the ones on the nVidia sige. So I figured I'd try the older nVidia drivers and installed them. It is now fixed. I wonder what else got broken?

Thanks again.
 
Last edited: