• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Ah-ha!

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

DDR-PIII

Disabled
Joined
Feb 16, 2002
Location
6p6
Well I just got my PC formated then I installed windows XP pro.... I did it without a bootable CD :O... someone here said it was unable to be done, but I finaly tryed and got it installed :)

I didnt know of any easy way to format my hard drive other than with a win98se boot desk so i used that, then I got my 6 setup boot floppys for windows xp pro once it was done with them it asked for me to put me windows xp pro cd in "which was an upgrade cd"... and it just installed normaly :)
 

james.miller

Member
Joined
Jun 8, 2002
Location
Dunstable, uk
the winxp cd is a bootable cd. you can boot to that, format the hd and install straight away.

thought i dont know if its different from the upgrade version?
 

baqai

Member
Joined
Sep 30, 2002
Location
Karachi, Pakistan
i install it from DOS all the time

just go to i386 folder and run winnt.exe and it will run the DOS setup, btw i am talking about the full version not the upgrade version
 

looktall

Member
Joined
Jul 28, 2002
Location
perth.wa.au
the upgrade version should still be bootable. that's so you can do clean installs.
did you set the bios to boot from cd?
 
OP
DDR-PIII

DDR-PIII

Disabled
Joined
Feb 16, 2002
Location
6p6
baqai said:
i install it from DOS all the time

just go to i386 folder and run winnt.exe and it will run the DOS setup, btw i am talking about the full version not the upgrade version

I'll see if that works :) If it does it will save me lots of time :)
 

zachj

Chainsaw Senior
Joined
Aug 19, 2002
Location
Redmond, Washington
All Windows CDs made for a few years are bootable. My 98 CD is, and so is my XP Home Upgrade. If it weren't, newbies wouldn't be able to install it because they'd get too confused.

Z
 
OP
DDR-PIII

DDR-PIII

Disabled
Joined
Feb 16, 2002
Location
6p6
well I dunno whats with mine then, its been to long to bring them back now.
 

Penguin4x4

Are you my Daddy?
Joined
May 28, 2002
Location
Sector 7G
james.miller said:
oh i didnt know that. well the full version is certainly a bootable cd, anyway

Unless you have to boot from floppy so that your CD-ROM with the botable CD can be seen,(MY Unfortunate prediciment). Then It decided to corrupt itself so I just said screw it and installed Mandrake 8.2. :D:D:D:D