• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Bad WU's?

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

sporktar

Member
Joined
Jul 10, 2010
Anyone else getting bad work unit errors? I suspect it may have something to do with the new 1080 drivers (ver 375.63). I came home today to [email protected] stalled out from too many failed work units. I rebooted and tried again.

Error log:

Code:
*********************** Log Started 2016-10-26T03:52:35Z ***********************
03:53:31:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
03:53:33:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
03:53:42:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
03:53:44:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
03:53:53:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
03:53:55:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
03:54:03:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
03:54:05:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
03:54:17:WU01:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
03:54:21:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
 

mokrunka

Member
Joined
Dec 21, 2009
I am also getting WU errors for the last couple of days (also since I just installed the 375.63 drivers). My issue is that I haven't been folding for a while since I just moved, so I figured something happened to my machine (also had a round of windows updates to do). Capture.PNG

I was getting the attached error as well.
 

mokrunka

Member
Joined
Dec 21, 2009
Lame. I just downloaded them to play BF1! It's getting to the point where you need a different video driver version for every piece of software you have...
 

HayesK

Member
Joined
Oct 11, 2008
win 10 updates for nvidia drivers are also causing FAH issues by leaving out components. Need to manual install from nvidia to get the full installation to work with FAH.
 
OP
sporktar

sporktar

Member
Joined
Jul 10, 2010
I am also getting WU errors for the last couple of days (also since I just installed the 375.63 drivers). My issue is that I haven't been folding for a while since I just moved, so I figured something happened to my machine (also had a round of windows updates to do).View attachment 184556

I was getting the attached error as well.

I've dealt with the openCL.dll issue a few times before, including the recent win10 anniversary update. There's a few different methods i've used to fix it, but the "right way" seems to be uninstall and re-install graphics drivers. Re-installing [email protected] does not fix the issue.

I rolled back my drivers, and am back to folding! Thanks for the help everyone!
 

Silver_Pharaoh

Likes the big ones n00b Member
Joined
Sep 7, 2013
Upgraded to 375.63 2 days ago.
No issues folding whatsoever on my GTX 780.

Win7 x64 btw.
 

HayesK

Member
Joined
Oct 11, 2008
The 375.xx issue has been causing problem on most core_21 projects, except those with very small wu, which run OK. Possible the issue does not affect Kepler and/or W7x64. Have you checked the log to confirm that there are no failed wu? Which projects have processed ok with 375.63 on the GTX780?
 
Last edited:

Silver_Pharaoh

Likes the big ones n00b Member
Joined
Sep 7, 2013
So far all core 0x21 WU's have folded fine:

Code:
*********************** Log Started 2016-10-24T20:45:55Z ***********************
23:03:01:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
23:03:22:ERROR:WU01:FS01:Exception: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
23:03:45:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
23:04:08:ERROR:WU01:FS01:Exception: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
23:04:35:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
00:04:55:WU00:FS01:0x21:WARNING:Console control signal 1 on PID 9896
******************************* Date: 2016-10-25 *******************************
******************************* Date: 2016-10-25 *******************************
******************************* Date: 2016-10-25 *******************************
******************************* Date: 2016-10-25 *******************************
21:11:33:WU00:FS01:0x21:WARNING:Console control signal 1 on PID 5844
******************************* Date: 2016-10-26 *******************************
******************************* Date: 2016-10-26 *******************************
******************************* Date: 2016-10-26 *******************************
******************************* Date: 2016-10-26 *******************************
23:59:48:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
******************************* Date: 2016-10-27 *******************************
******************************* Date: 2016-10-27 *******************************

In fact it's all my 780 has been folding in the past week:
0x21.PNG

My current WU is 80Mb big, so it's a large WU.

I'll post my log.txt file as well. The past 3 days are with the new 375.63 drivers.
View attachment log.txt

Strange that you guys are having issues... I want to get a 1070 myself so if these drivers are causing issues with 1070's then that's an issue....

780's are Kelper btw ;)
 

HayesK

Member
Joined
Oct 11, 2008
Thanks for posting the full log. More info for the developers troubleshooting the driver issue.