• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Bios update 4G4A+

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

johnnychangs

Registered
Joined
Jun 6, 2002
Ahhh!!

I downloaded the 10/28/02 Bios and my network card stopped working!

I then tried to flash the 9/20/02 Bios you posted and got the same result.

I was banging my head against the wall for hours last night trying to figure this one out. Uninstalling, reinstalling drivers, resetting my router and firewall, trying a PCI network card (which by the way made my PC slow as a dog in any slot for some wierd reason).

I'll go back to the 8/xx/02 or one of the older Bioses when I get home from work, hopefully one of those will work.

Thanks
 
OP
M_G_

M_G_

Registered
Joined
Apr 6, 2002
Location
Zwijndrecht The Netherlands
My advice is using the BIOS from 28 August instead of the 22 September BIOS.

Best Regards,

Michael (FAE Team)

-----Original Message-----
From: Martin
Sent: Tuesday, October 29, 2002 6:51 PM
To: [email protected]
Subject: Bios problem, Lan doesn't work



Dear epox,

Your bios update 09-20-02 for the 4G4A / 4G4A+ / 4G4AN / 4G4AI doesn't work complete.

You can read it in this Epox forum.

http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?s=&threadid=10605



Lets hope you can fix it.





Kind regards,



Martin
 
Last edited:
OP
M_G_

M_G_

Registered
Joined
Apr 6, 2002
Location
Zwijndrecht The Netherlands
Thanks M8

Iám running 4G4A2A31 at the moment, works and overclocks very good.

____________________________________________________
How can you down load this 4a4g2b04 bios, you can only download 4g4a2a31 :confused:

But if you download it, and read the file you see 2B04 :beer:
 
Last edited: