• Welcome to Overclockers Forums! Join us to reply in threads, receive reduced ads, and to customize your site experience!

Blue Screen Error- I'm lost- Help Please

Overclockers is supported by our readers. When you click a link to make a purchase, we may earn a commission. Learn More.

Viper69

Member
Joined
Feb 26, 2003
On my rig in my sig file I observed 2 Blue Screen errors while doing nothing actually. I had used the computer to surf the net, then closed everything. As it idled, it just crashed to a Blue Screen with a some generic info and a memory dump it was supposedly doing.

I restarted the computer and a Win dialog box pop up. I c/p'd everything it contained. Where do I go from here to determine what's wrong? I have pretty much no problems with this build, so this is odd. I have my OS on my SSD, and my WD drive has about 800 megs left on it. Could the low level of storage on the WD drive be the issue, if so, why?

I used the Windows Explorer search bar to find those files and they did not come up.

Search in the directory for the .dmp file it was there, but could not open it. The .xml file was not found in the directory listed, not found at all actually.


Any help much appreciated... thanks in advance!

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA800F387028
BCP3: 00000000BE200000
BCP4: 000000000005110A
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\030817-7597-01.dmp
C:\Users\Home\AppData\Local\Temp\WER-25584-0.sysdata.xml
 

don256us

Uber Folding Senior
Joined
Jul 17, 2003
Do a google search for "Locale ID: 1033" then vet the results. This should help you out. Because there could be several answers to your question, I can't be more specific that this.